Gévai Edina 

 Üzenet küldése
Gévai Edina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Nyelvtanulók! Már 4 éve sikeresen tanítok a Skypesuli oldalán, ez előtt pedig 2 évig tanítottam Skypeon keresztül és személyesen. Angol és olasz nyelvoktatást vállalok akár szinten tartás, akár nyelvvizsgára felkészítés céljából. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem hallgatója vagyok, Olasz szakon tanulok. Aktuális tanulmányaim alatt az a megtiszteltetés ért, hogy mint az egyetem egy ösztöndíjas hallgatója fél évet kint tanuljak Olaszországban és első kézből tapasztaljam meg a kultúrát, a szokásokat és a nyelvi szépségeket. Rugalmas az időbeosztásom, így ha közbejön valami, akkor bármikor lehet időpontot változtatni. Az órákat nem csak hétköznap, hanem hétvégén is tartok, illetve a tanítványok számára telefonon, Facebookon vagy emailben többségében azonnal elérhető vagyok, illetve 1-2 óra eltéréssel tudok válaszolni, ha épp órám van. Türelmes és kitartó tanár vagyok, szeretek kultúrát és művészetet is belecsempészni az órákba, így nem csak a nyelv tömény részével ismerkedhetnek a tanítványok, hanem a kultúrával is. Változatos és kreatív óráimon több fajta feladatot is nézünk, nem csak nyelvtaniakat, hanem hanganyagot, szófejlesztést, olvasás értést. A tanítványaim szintjéhez megfelelő tananyagot állítok össze személyre szabottan, melyhez a tananyagokat ingyen biztosítom Dropboxon keresztül. Tartok próbaórát igény szerint, mely 45 perces és ingyenes (a rendes órák 60 percesek). Ezen az órán többségében szintfelmérőt írunk és/vagy elkezdjük az első anyagokat. Ha felkerestek, mindenképp írjátok meg: 1. Milyen nyelvet tanulnátok? 2. Milyen szinten vagytok a nyelvből? 3. Mi a célotok a nyelvvel és az órákkal? Az órák, amiket tartok: - Olasz kezdő: 2800 Ft/60 perc - Olasz újrakezdő: 3250/60 perc - Olasz haladó: 4000 Ft/60 perc - Olasz nyelvvizsga/érettségi felkészítés: 4000 Ft/60 perc - Angol kezdő: 3500 Ft/60 perc - Angol újrakezdő: 4000 Ft/60 perc - Angol nyelvvizsga/érettségi felkészítés: 5000 Ft/60 perc Fordulj hozzám bátran! Ha bármilyen más információ érdekel, akkor elérsz e-mailben (gevai.edina@gmail.com), skypeon (egevai96@freemail.hu), vagy Facebookon (https://www.facebook.com/edda.gevai)! FONTOS! Ha utaltatok nekem, de idő közben meggondoltátok magatokat a pénzt NEM ÁLL MÓDOMBAN VISSZAFIZETNI, de az órákat megtartom, ami ki van fizetve, így kérlek titeket arra, hogy csak annyit utaljatok előre, amennyit tudjátok is, hogy fel fogtok használni! Megértéseteket köszönöm! Üdvözlettel, Gévai Edina

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 2800 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Gévai Edina hozzászólásai

Új hozzászólás

Mihály Flóra 😐 2 hónapja

Alapokra kiválóan felkészített, rugalmas tanár, az olasz kultúráról is sokat tanultam a nyelv melett.

Gyöngyi Fazekas több, mint 2 éve

Kedves Edina! Szeretném megköszönni a munkádat amit az olasz nyelv elsajátításában nyújtottál nekem a Skypesulin keresztül. Nagyon érdekes, színes, felkészült oktatót ismerhettem meg személyedben és mindig rugalmasan és figyelemmel kísérted a fejlődésem. Sokat tanultam tőled az olasz kultúráról és kifejezetten élveztem, hogy tempósan tudtunk haladni. Remélem, hogy még lesz alkalmunk együtt dolgozni, mindenkinek sok szeretettel ajánlom az óráidat!

Gévai Edina több, mint 3 éve

Sziasztok!
Ha tanítottalak már titeket, akkor itt hagyhattok nyomot, melyben leírhatjátok milyen tanárnak tartotok és mit tapasztaltatok az óráimon! :)
Gévai Edina

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu