Gévai Edina 

 Üzenet küldése
Gévai Edina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Nyelvtanuló! Már 3 éve sikeresen tanítok a Skypesuli oldalán, ez előtt pedig 2 évig tanítottam Skypeon keresztül és személyesen. Angol és olasz nyelvoktatást vállalok akár szinten tartás, akár nyelvvizsgára felkészítés céljából. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem hallgatója vagyok, Olasz szakon tanulok. Aktuális tanulmányaim alatt az a megtiszteltetés ért, hogy mint az egyetem egy ösztöndíjas hallgatója fél évet kint tanuljak Olaszországban és első kézből tapasztaljam meg a kultúrát, a szokásokat és a nyelvi szépségeket. Rugalmas az időbeosztásom, így ha közbejön valami, akkor bármikor lehet időpontot változtatni. Az órákat nem csak hétköznap, hanem hétvégén is tartok, illetve a tanítványok számára telefonon, Facebookon vagy emailben többségében azonnal elérhető vagyok, illetve 1-2 óra eltéréssel tudok válaszolni, ha épp órám van. Türelmes és kitartó tanár vagyok, szeretek kultúrát és művészetet is belecsempészni az órákba, így nem csak a nyelv tömény részével ismerkedhetnek a tanítványok, hanem a kultúrával is. Változatos és kreatív óráimon több fajta feladatot is nézünk, nem csak nyelvtaniakat, hanem hanganyagot, szófejlesztést, olvasás értést. A tanítványaim szintjéhez megfelelő tananyagot állítok össze személyre szabottan, melyhez a tananyagokat ingyen biztosítom Dropboxon keresztül. Tartok próbaórát igény szerint, mely 45 perces és ingyenes (a rendes órák 60 percesek). Ezen az órán többségében szintfelmérőt írunk és/vagy elkezdjük az első anyagokat. Ha felkerestek, mindenképp írjátok meg: 1. Milyen nyelvet tanulnátok? 2. Milyen szinten vagytok a nyelvből? 3. Mi a célotok a nyelvvel és az órákkal? Az órák, amiket tartok: - Olasz kezdő/újrakezdő: 2800 Ft/60 perc - Olasz haladó: 3500 Ft/60 perc - Olasz mester: 4500 Ft/60 perc - Olasz nyelvvizsga/érettségi felkészítés: 4000 Ft/60 perc - Olasz történelem/Olasz kultúrföldrajz/Olasz zenetörténet/Olaszország a második világháborúban/Olasz filmtörténet/Olasz fasizmustörténet/Filmesztétika/Olasz-magyar kapcsolattörténet (haladóknak): 3500 Ft/60 perc - Angol kezdő/újrakezdő: 3500 Ft/60 perc - Angol nyelvvizsga/érettségi felkészítés: 5000 Ft/60 perc Ha érdekelnek további információk vagy tananyagok, akkor látogass el a saját Blogomra, ahol különböző tananyagokat és Cikkeket osztok meg: http://study-learn-teach.blogspot.hu/ Fordulj hozzám bátran! Ha bármilyen más információ érdekel, akkor elérsz e-mailben (gevai.edina@gmail.com), skypeon (egevai96@freemail.hu), vagy Facebookon (https://www.facebook.com/edda.gevai)! FONTOS! Ha utaltatok nekem, de idő közben meggondoltátok magatokat a pénzt NEM ÁLL MÓDOMBAN VISSZAFIZETNI, de az órákat megtartom, ami ki van fizetve, így kérlek titeket arra, hogy csak annyit utaljatok előre, amennyit tudjátok is, hogy fel fogtok használni! Megértéseteket köszönöm! Üdvözlettel, Gévai Edina

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 2800 Ft / óra
Angol nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Olasz történelem/Olasz kultúrföldrajz

Tanulásmódszertan tantárgy


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu