Gladity Alexandra 

 Üzenet küldése
Gladity Alexandra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Nyelvtanuló! Ha spanyolul vagy angolul szeretnél tanulni, folyékonyan beszélni, vagy segítségre van szükséged, esetleg bizonytalan vagy a nyelvtudásodban, én biztosan tudok neked segíteni! 5 éve foglalkozom spanyol és angol nyelvtanítással és fordítással, amelyekben nem csak sikeres vagyok, de élvezettel is csinálom őket. Spanyolországban többször is éltem, ebből felsőfokú nyelvtudással rendelkezem. Romanisztika szak, spanyol szakirányon végeztem 2018 nyarán, jelenleg a mesterszakot kezdem. Angolból egy erős középfokú szinten beszélek, melyet a nyelvvizsgám és a számtalan diákom támaszt alá, akik közül többet is már jó pár éve tanítok folyamatosan. Az órák kialakításához rugalmasan állok, de van bevált, kialakított tanmenetem is. Fontosnak tartom, hogy pontos célokat tűzzünk ki együtt, amelyeket kölcsönös energiabefektetéssel biztosan elérünk, s amelyben a szakmai tapasztalatommal és nyelvtudásommal tudok legfőképpen segíteni. A tanítási módszereim az interaktív ötleteken alapszik, így nem csak passzív tudást sajátít el a nyelvtanuló, de aktívan is fogja tudni használni az adott nyelvet, mely hatalmas öröm a diákjaim körében. : ) A tanórákat képekkel, videókkal és beszélgetésekkel "dobom fel", az unalmas (azonban hasznos!) feladat megoldások mellett. Valamint, a tanítás mellett fontosnak tartom, hogy egy kellemes kapcsolat alakuljon ki köztünk és partnerként, egy közös cél érdekében dolgozzunk mindketten. Egy szó, mint száz, ha spanyolban (felsőfokú szintig) vagy angolban (középfokú szintig) segítségedre van szükséged, keress fel bátran, várlak! : ) Üdv, Szani

Nyelvek és Tantárgyak

Spanyol nyelv : 2500 Ft / óra
Angol nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  fordítás

Magyar Irodalom tantárgy : 2500 Ft / óra
Magyar nyelvtan tantárgy : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu