Déri Melinda 

 Üzenet küldése
Déri Melinda

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Dear Future Student =), I'm looking forward to teach you, if you would like to learn in a fun and easy atmosphere, ENGLISH or HUNGARIAN language from an experienced person (aka me =). I am basically hungarian and started english at age 7 in a bilingual elementary school and countinued it until I took the advanced language exam. Currently studying PSYCHOLOGY and working as a TOURGUIDE in Budapest, so if you need help in these two topics, we can solve the problem as well. My main hobby and love is travelling, so in my opinion the most important thing is to be able to TALK the current language as soon as possible to contact with the world around you easily =). Contact me if you need help in ENGLISH, HUNGARIAN, PSYCHOLOGY or TOURGUIDING. Kind Regards and talk to you soon! =) Melinda Déri ................................................................................................................................................................................................................................. Kedves Érdeklődő! =) Várom jelentkezésedet, ha szeretnél ANGOLUL, vagy MAGYARUL tanulni könnyed, vidám és laza környezetben egy nyelvekben és kommunikációban jártas személytől, tehát tőlem =). Budapesten születtem, 7 éves koromban kezdtem az angol tanulást két tannyelvű iskolában, majd később felsőfokú nyelvvizsgát szereztem. Jelenleg PSZICHOLÓGIÁT tanulok és IDEGENVEZETŐKÉNT dolgozom Budapesten, így ezen témák elsajátításában is tudok segíteni. Legfőbb hobbim az utazás, ahol azt tapasztalom, hogy a beszéd gyors megtanulása a legfontosabb egy idegennyelv esetében, mert így tudjuk leghatékonyabban és leggyorsabban felvenni a kapcsolatot a körülöttünk lévő világgal. Írj üzenetet, amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődésedet és szeretnél ANGOLT, MAGYART, PSZICHOLÓGIÁT, vagy IDEGENVEZETÉST tanulni tőlem. Üdv =), Déri Melinda

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv
Magyar nyelv
Magyar, mint idegen nyelv nyelv

Egyéb nyelv:  Angol önéletrajz készítése, Állásinterjúra való felkészítés

Pszichológia tantárgy
Stressz oldás tantárgy
Coaching tantárgy


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu