Zsuzsanna Németh 

 Üzenet küldése
Zsuzsanna Németh

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Újra itt vagyok, mert a tanítás egyben a hobbim is! Hidd el, a nyelvtanulás nem más, mint saját magad újabb és újabb oldalának megismerése. Tanítványaim a legkülönbözőbb korcsoportok képviselői. Az online tanulás ma már bármely korosztálynak elérhető, így vannak kisiskolás, és nyugdíjas tanítványaim egyaránt. Magamról röviden: Az ELTE-n végeztem 1995-ben, majd az üzleti életben folytattam a pályámat, így több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött, számos nyelvtanuló típust ismerhettem meg, kicsiket, és felnőtteket egyaránt sikerrel segítettem céljaik elérésében. Folyamatosan követem a nyelvoktatás és a tanulási módszertan legújabb trendjeit, így igyekszem minden diákom számára a legcélravezetőbb és legmotiválóbb módszereket kiválasztani. Ha szeretnél: - különböző tanulási stílusokat megismerni és a számodra megfelelő utat járni, - nehézségeidet leküzdve magabiztosan kommunikálni, - szakmádnak megfelelő szaknyelvet tanulni, - a megismert módszerek útján akár önállóan is továbbfejlődni, - új dolgokat megtudni önmagadról, melyek céljaid eléréséhez hozzásegítenek, - állásinterjúra felkészülni - a karrier és magánélet egyensúlyáról - Work/Life Balance - beszélgetni - utazni és az ehhez szükséges nyelvtudásod fejleszteni Hagyj üzenetet, hogy hozzákezdhessünk a közös munkához! A bemutatkozó alkalom ingyenes! Szeretettel várom jelentkezésedet, Zsuzsa

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv
Holland/flamand nyelv

Egyéb nyelv:  ***NEW*** Job Interviews, English for Business, English for Travelling

Üzleti kommunikáció tantárgy


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu