Baloghné Halasi Éva 

 Üzenet küldése
Baloghné Halasi Éva

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Húsz éve tanítok magánúton spanyolt. Anyanyelvi környezetben tanultam meg spanyolul. (Négy évet Dél- Amerikában éltem.) Saját kidolgozású módszerem van a gyors haladásra. Beszédcentrikusan tanítok nyelvtani menet szerint. Alapfokra és középfokra vállalok felkészítést. Vállalok korrepetálást is, gazdasági középfokú vizsgára felkészítést, és tagozatos spanyol középiskolás korrepetálást. Kecskeméten személyesen, más helységekről pedig skypeon keresztül vállalom a tanítást.

Nyelvek és Tantárgyak

Spanyol nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu