Tóth Heléna 

 Üzenet küldése
Tóth Heléna

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! 🙂 Ezúton meghívlak SZEMÉLYRE SZABOTT, BESZÉD ORIENTÁLT ANGOL nyelvóráimra, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak a TE időbeosztásodhoz. 10 éves tapasztalatom segít NEKED külföldi munkavállalásban, nyelvvizsgára való felkészülésben A1-C2 szintig, érettségire való felkészülésben vagy akár iskolai felzárkózásban. Célom, hogy TUDD és BÁTRAN MERD használni az angolt! Ebben szeretnék NEKED segíteni! HA VELEM TARTASZ: - Megmutatom, hogy a nyelvtanulás ÉRDEKES és igazán KÖNNYŰ. - Megtanítom Neked MAGABIZTOSAN használni az angol nyelvet, hogy bátran merj megszólalni. - Csak a LÉNYEGES nyelvtannal kell majd foglalkozz. - Az órai FOLYAMATOS KOMMUNIKÁCIÓVAL pedig csak ragadnak majd rád a szavak! Az órákon a gyors fejlődés mellett a jó hangulat is garantált! Ingyenes, 30 perces próbaóra írás- és szóbeli szintfelmérővel. Érdeklődj bátran!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu