Antal Hella 

 Üzenet küldése
Antal Hella

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözöllek! Olasz és spanyol nyelv oktatását vállalom minden szinten. Általános, gazdasági és idegenforgalmi nyelvvizsgára való felkészítést is vállalok. Külföldi munkavállalásra, érettségire való felkészítés. Több, mint tíz éve foglalkozom nyelvtanítással. Tapasztalattal rendelkezem mind az egyéni,mind a csoportos nyelvoktatásban. Célom, hogy diákjaim megszeressék a nyelvtanulást. Alkalmazkodom diákjaim egyéni igényeihez, kéréseihez. Ha szeretnéd megtanulni ezen dallamos nyelvek egyikét, érdekel a spanyol vagy az olasz kultúra, hívj bátran! Az óradíjam: 3200 Ft/60perc. www.antalhella-onlineteacher.com November 1-vel elindul saját online nyelviskolám, ahol angol, német, olasz, spanyol, francia, orosz és arab nyelven vállalunk nyelvoktatást. Az első óra egy 60 perces ingyenes próbaóra. Várjuk jelentkezésed!Minden további információt és a tanárok részletes bemutatkozását megtalálod a weboldalon. Óradíj: 2700Ft-tól. www.hellalingua.com Ha bármi kérdésed lenne, szívesen segítek! Facebook: Olasz és spanyol nyelv, HellaLingua Online Nyelvoktatás

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3200 Ft / óra
Spanyol nyelv : 3200 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu