50% kedvezmény a tagsági díjakra! Megtekintés.

Fekete Hella 

 Üzenet küldése
Fekete Hella

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözöllek! Olasz és spanyol nyelv oktatását vállalom minden szinten. Általános, gazdasági és idegenforgalmi nyelvvizsgára való felkészítést is vállalok. Külföldi munkavállalásra, érettségire való felkészítés. Több, mint tíz éve foglalkozom nyelvtanítással. Tapasztalattal rendelkezem mind az egyéni,mind a csoportos nyelvoktatásban. Célom, hogy diákjaim megszeressék a nyelvtanulást. Alkalmazkodom diákjaim egyéni igényeihez, kéréseihez. Ha szeretnéd megtanulni ezen dallamos nyelvek egyikét, érdekel a spanyol vagy az olasz kultúra, hívj bátran! Az óradíjam: 3500 Ft/50perc. November 1-vel elindul saját online nyelviskolám, ahol angol, német, olasz, spanyol, francia, orosz és arab nyelven vállalunk nyelvoktatást. Az első óra egy 60 perces ingyenes próbaóra. Várjuk jelentkezésed!Minden további információt és a tanárok részletes bemutatkozását megtalálod a weboldalon. Óradíj: 2800Ft-tól. https://www.antalhella-onlineteacher.com/ Ha bármi kérdésed lenne, szívesen segítek! Facebook: Olasz és spanyol nyelv, HellaLingua Online Nyelvoktatás

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3500 Ft / óra
Spanyol nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Fekete Hella hozzászólásai

Új hozzászólás

Attila Gere több, mint 3 éve

Nagyon kedves, segítőkész tanár, és ami számomra a legfontosabb, hogy az órák időpontját illetően nagyon rugalmas, alkalmazkodó! Így szinte mindig találunk megfelelő időpontot és a spanyolozás nem marad el :)

Dóri több, mint 3 éve

Hellát december közepén kerestem meg azzal a kéréssel, hogy január elején nyelvvizsgázni szeretnék. Az idő rövidsége és az ünnepek ellenére elvállalt, amit hálásan köszönök. Már az első óránk után tudtam, hogy sikerült egy igazán profi nyelvtanárt találnom, aki ráadásul jó fej is :) Mindig biztatott, nem hagyta, hogy feladjam és elkeseredjek, aminek úgy néz ki meg lett az eredménye :)Nagyon köszönöm és csak ajánlani tudom!

Bettina Kotogány több, mint 4 éve

Ügyes tanár, mindig kedves, segítőkész. Köszönök szépen mindent Hella, nélküled nem sikerült volna felkészülni másfél hónap alatt a nyelvvizsgára. Imádtam az összes közös óránkat, sokat nevettünk közben rengeteget tanultam anélkül, hogy észrevettem volna. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Molnár Klaudia több, mint 4 éve

10 hónap alatt a "Dos tequilas por favor"-ról a köpépfokú nyelvvizsgáig húzott fel! Kedves, figyelmes, nyitott és jól ért a munkájához. Érdemes őt választani!

Norbert Rakonczay több, mint 4 éve

Jó hangulatú órák, kedves és nem utolsó sorban tapasztalt tanár. Nagyon sok feladatot oldunk meg, az egyéni célok állnak a középpontban, én sokat fejlődtem/fejlődök nála. Leendő nyelvtanárként ajánlani tudom mindenkinek.

Vanessza Árkus több, mint 4 éve

Vigyorgósan eltöltött órák és szuper-rugalmas hozzáállás a cseppet sem szigorú tanárnéni részéről. :) Gyorsan és a tanultakat alaposan begyakorolva haladunk, az oldott légkör mindig adott.
Úgyhogy mese és kifogás nincs - aki spanyolra és/vagy olaszra éhes: jó helyre tévedt ;)

KlaudiaM több, mint 5 éve

Türelmes, kedves és jól magyaráz. Csak ajánlani tudom!

Agod_Betti több, mint 5 éve

Nagyon kedves, jól tanít :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu