Tóth Imola 

 Üzenet küldése
Tóth Imola

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


2002-ben végeztem francia nyelvtanárként a BDF-en, 2008-ban pedig angol bölcsész/tanárként az ELTÉ-n. Tíz évnyi, meglehetősen sokrétű tapasztalatom van a nyelvtanításban, elsősorban az angol nyelvet tanítottam sokaknak, sokfelé - általános iskolásoknak, középiskolásoknak és felnőtteknek, a közoktatásban, nyelviskolákban és online is. Minden nyelvtanulót várok, a teljesen kezdőtől a nyelvvizsgára készülőig, egyéni tempóban, egyénre szabott módszerekkel segítek az angol vagy a francia nyelv elsajátításában. Legfontosabb szakmai erényem a türelem. :) Heti legalább 2 óra foglalása esetén havi 1 óra ajándék. In case you just want to dust off your English a bit, don't hesitate to contact me. You can have 100% speaking classes for 90% of my normal fee. :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra
Francia nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  fordítás németről/magyarról angolra/franciára és franciáról/angolról/németről magyarra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu