Kiemelt oktató

Imre Edina 

 Üzenet küldése
Imre Edina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Diákok! Nehéz a megfelelő tanár kiválasztása? Bizony nehéz, de mindenekelőtt fontos döntés! Jelentkezz egy "ismerkedő félórára!" Az első alkalommal INGYENES szintfelméréssel lehetőségünk van megismerkedni egymással. Ha nem a nulláról kezded, akkor természetesen már beszélgetünk is egy kicsit angolul. Felmérem, milyen szinten állsz. Megbeszéljük, mit szeretnél elérni, mennyi idő alatt szeretnéd elérni a célodat. Magamról: több mint 22 év angol nyelvtanítási tapasztalattal várok szeretettel minden tanulni vágyó diákot. (1996-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészkarán angol nyelvtanárként, majd az ELTE angol irodalom és nyelvészeti szakán kiegészítő diplomát szereztem.) Elsődleges célom, hogy Tanulóimnak legyen élmény és siker a nyelvtanulás. Ennek érdekében személyre szabott online tananyagot használunk. Ne csak tudd, de használd is a nyelvet, ezért kommumikáció központú órákon vehetsz részt. Mindezt hogyan érjük el? Egyrészt modern, angol nyelvi eszköztárral, ami a mindennapi gyakorlatban jól hasznosítható. Másrészt olyan hatékony módszert alkalmazok, mely segítségével könnyen érthetővé válik az angol nyelv. Fordulj hozzám bizalommal.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol CV készítése


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu