Ilboudo Zoewendtale Firmin 

 Üzenet küldése
Ilboudo Zoewendtale Firmin

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Francia anyanyelvű vagyok. Teológia szakon vagyok végzős hallgató (magyarul tanulom) informatika képzés mellett (franciául). Szeretem a nyelveket, több nyelven is beszélek a francián és magyaron kívül, angolul felsőfokon, óhéber és ógörög nyelvet éppen tanulom, valamint egy afrikai törzsi nyelvet is tudok (mauri). Ha szeretnél egy francia anyanyelvű tanárral tanulni, akkor keress bátran

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 4000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu