Sasvári Ildikó 

 Üzenet küldése
Sasvári Ildikó

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Immar 17 eve foglalkozom angol tanitassal. Oktatok minden szinten, kezdotol egeszen felso fokig, altalanos es Business English-t is. Nagyon szivesen tanitok barmilyen korosztalyt, gyerekektol a felnottekig. Beszedcentrikusan tanitok es teljes mertekben figyelembe veszem a szemelyes igenyeket. Szivesen nyujtok segitseget nyelvtani attekintesben es szukseg eseten forditasban valamint munka iterjura valo felkeszulesben. Vegzettsegemet tekintve angol nyelvtanar valamint EU szakfordito vagyok. Elerhetosegeim: isasvari@hotmail.com, i.sasvari.75@gmail.com tel: 06303361568, +49 151 47182836

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu