Bozi Imre 

 Üzenet küldése
Bozi Imre

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


ELTE-TTK matematikus végzettségem van. 4 éves egyetemi tanítási tapasztalatom van(BME, ELTE, Ybl Miklós Műszaki Főiskola), magántanítványaimmal 20 éve foglalkozom. A BME Matematika Intézetében Doktori Iskolájában abszolutóriumot szereztem. A matematika bármilyen ágában tudok segíteni, házidolgozatokban, szakdolgozatokban, statisztikai elemzésekben is. Dániában statisztikusként dolgoztam klinikai epidemiológiai területen, jelenleg biostatisztikus és SAS-programozó vagyok gyógyszeripari területen. SAS-programozásban is tudok segíteni. Email: imrebozi@gmail.com telefon: +36305340148

Nyelvek és Tantárgyak

Analízis tantárgy : 5000 Ft / óra
Matematika tantárgy : 5000 Ft / óra
Algebra tantárgy : 5000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Statisztika, valószínűségszámítás, operációkutatás, lineáris algebra, diszkrét matematika


Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu