Müller Szandra 

 Üzenet küldése
Müller Szandra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Immár 10 éve foglalkozom angol nyelv oktatásával. Magyarországon főiskola mellett gyerekeket és érettségire készülőket tanítottam, majd 2011-ben az Egyesült Királyságba költöztem és itt már felnőttek oktatásával folytattam munkámat. Mivel a világon szerte mindenfelé élnek magyarok akik nyelvet szeretnének tanulni, ezért megalapítottam a saját online nyelviskolámat, ahol az angol nyelven kívül német, spanyol, olasz nyelveket is lehet választani. Ezen kívül anyanyelvi angolokkal is van lehetőség tesztelni a már meglévő nyelvtudást. Ebben a mai napig aktívan részt veszek és oktatok, míg mellettem több szaktanár oktat más nyelveket (is). Óráim barátságos hangulatban telnek, fókuszálva a valóban használható nyelvtudásra. Időbeosztásom rugalmas, dolgozom reggel, délután de a késő esti órákban is. Kortól, nemtől függetlenül bárkit szívesen látok a tanórákon. Keress bizalommal! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3600 Ft / óra
Német nyelv : 3600 Ft / óra
Spanyol nyelv : 3600 Ft / óra
Olasz nyelv : 3600 Ft / óra

Egyéb nyelv:  angol, német, olasz, spanyol nyelv önéletrajz keszités


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu