Kovács Krisztina 

 Üzenet küldése
Kovács Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő! Engedd meg,hogy bemutatkozzak pár mondatban. Angol-magyar nemzetiségű, anyanyelvi szintet beszélő nyelvtanár, szaktolmács és fordító vagyok. (Bővebben tanulmányaimról: USA-ban szerzett főiskolai diploma, Angol nyelv-és irodalom szakos tanár, C2 Cambridge Proficiency vizsga, ELTE fordító-és tolmácsképző intézet.) Az angol nyelv oktatása mellett (15 éve tanítom), konszekutív tolmácsolással foglalkozom. Nyelvvizsga felkészítéstől, angol nyelvi kommunikációs készségfejlesztésen át állok rendelkezésedre a te igényednek megfelelően, a célokat figyelembe véve.. Foglalkozom továbbá külfödre készülő magyarok nyelvtudásának szintentartásával, erősítésével és a már kint élő magyarok nyelvtudásának fejlesztésével, ezzel segítve a mindennapokban történő helytállást. Naprakész információkkal és kellő tájékozottsággal támogatlak a haladásban, magyar akcentus nélkül segítek a kiejtés megfelelő elsajátításában. Óráim kommunikáció központúak, egyénre szabottak, kizárólag angol nyelvűek. Üzleti, idegenforgalmi (turizmus, vendéglátás) egészségügyi szaknyelv oktatásával is foglalkozom. A szaknyelvet elsőkézből, külföldön eltöltött vezetői éveim alatt sajátítottam el. Számlaképes vagyok,óráim díja: 4000 Ft/60 perc További információért fordulj hozzám bizalommal! E-mail: krisztinakovacs@hotmail.com Skype: k.krisztee

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu