Szabó-Kappel Dóra 

 Üzenet küldése
Szabó-Kappel Dóra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Személyre szabott, dinamikus, beszédközpontú német nyelvórákat adok érettségizőknek, nyelvvizsgázóknak, külföldre készülőknek, kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak. Német szakos diplomámmal és Németországban szerzett nyelvi tapasztalatommal több éve tevékenyen veszek részt a felnőtt oktatásban. A nyelvóráim minden estben a tanuló igényeihez, illetve készségeihez vannak igazítva. Minden nyelvóra más és más, hiszen nincs két egyforma tanuló, mint ahogyan a tanulók céljai a német nyelvvel is nagyon különbözőek lehetnek. Azonban ami minden órámra jellemző az az, hogy nagyon beszédközpontúak. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy németül kommunikáljunk, és a beszédben alkalmazzuk a tanult szókincset illetve nyelvtani szerkezeteket. Örömmel fogadom érdeklődésedet! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu