Kiemelt oktató

Németh Károly 

 Üzenet küldése
Németh Károly

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözletem, Németh Károly a nevem, nagyon szeretek tanítani, és immáron 4.-ik éve tanítok Online/Skype-on. Azért oktatok mert boldogsággal tölt el a diákjaim sikere. Amikor a diákom sikeresen jön ki egy interjúról, tudom hogy ez egy közös erőfeszítésnek az eredménye. Tudom hogy tettem valamit az életben. Főként angol nyelvet oktatok, többségében kezdőket vagy haladókkal szoktam alapozni, felkészülni, gyakorolni. Nulla nyelvtudástól is vállalok diákokat, általában 4 hónap a nyelvtanulás ideje, kb. heti 4 órával. Amiket többségében tanítok: - Alapok: nyelvtan, szavak, előjáró szavak, segédek, 3 idő + folyamatos/egyszerű, feltételes, számok, angol óra, 63 ige, alap kifejezések, minimális nyelvi decor. - Munkavállalás: felkészülés, állásinterjú, önéletrajz, (kérdések, válaszok, szituációk) - Érettségi, pótvizsga - Nyelv gyakorlata: olvasás, témák átbeszélése, nyelvtan alapozása, fejlettebb mondatok, kifejezések, általánosságok beszédben Mellékletek, amiket biztosítok (term. ingyen): - Headway, New English File - Ábrák (alap nyelvtan, előjáró szavak, angol óra) - 63 rendhagyó ige Egy tanóra nálam az 60 perc, az első óra - próbaóra - az ingyenes, és főként ismerkedős. Minden jelentkezőt boldogan várok! Bármely kérdésre szívesen válaszolok!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás 0


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu