Márkus Kata 

 Üzenet küldése
Márkus Kata

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


2012-ben végeztem az ELTE angol-esztétika szakán. A mester szakos tanárképzést ugyanebben az évben fejeztem be, és a következő évben egy Cambridge tanárképesítéssel egészítettem ki. Tanítottam Skóciában, Angliában és Budapesten az International House, British Council, Globus nyelviskoláknál és az International Business School főiskolán. Ez alatt az 5 év alatt volt lehetőségem minden nyelvi szinten tanítani (A1-C2), gyerekeket, tiniket és felnőtteket. Tanítottam általános, üzleti és vizsgafelkészítő kurzusokat. A főiskolán pedig legfőképpen készségfejlesztő szemináriumokat tartottam. Fontosnak tartom, hogy az óráim kommunikatívak legyenek és, hogy a diákjaim céljait központba állítva tervezzem az óráimat, hiszen ezeknek a céloknak az elérésében szeretnék segíteni. Pillanatnyilag Belgiumban tanulok tovább és egy helyi nyelviskolában való tanítás mellett vállalok skype órákat is.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu