Kósa Csilla 

 Üzenet küldése
Kósa Csilla

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kommunikáció centrikus nyelvórák FRANCIA, OROSZ, ANGOL és MAGYAR nyelven SZEGEDEN, és ONLINE több éves felnőttoktatási múlttal, középiskolai, nyelviskolai tanárként, külföldön szerzett tapasztalatokkal, külföldi ösztöndíjakkal, egyetemi nyelvtanári végzettségekkel, felsőfokú „C” típusú nyelvvizsgákkal, nyelvvizsgákra való felkészítésekben szerzett közel 25 éves gyakorlattal rendelkező, kedves, türelmes, fiatalos tanárnőnél. Korrepetálás, nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, állásinterjúra, utazásra, nyaralásra való felkészítés, kezdőtől haladóig, bármely korosztály részére. Az óráim 45, 60 vagy 90 percesek. Bérletvásárlási esetén 10% kedvezmény! Kapcsolat: E-mail: csillakosa2@gmail.com Tel: 0630/9944069 Skype: kcsilla222 Facebook: facebook.com/kosa.csilla További információ: http://www.francianyelvszegeden.hupont.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 3000 Ft / óra
Orosz nyelv : 3000 Ft / óra
Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  magyar, mint idegen nyelv

Egyéb tantárgy, szolgáltatás fordítás, idegen nyelvű ügyintézés telefonon, személyesen


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu