Kiss Réka 

 Üzenet küldése
Kiss Réka

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ha még nem sikerült áthidalni a magyar és angol nyelv közti szakadékot, akkor én segítek ennek megvalósításában. Angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal, egyéni igényekhez igazítva vállalom az angol nyelv hatékony oktatását online. Az online oktatás egyre elterjedtebb módja a nyelvtanításnak és ugyanolyan hatékonyan működik, mint a személyes nyelvoktatás, mindössze internetre és számítógépre/ laptopra/ tabletre/ ipadre/ mobiltelefonra van szükség. Az oktatás interaktív videokonferencián keresztül történik. Online tanulással időt és pénzt lehet megtakarítani, tartózkodási helytől függetlenül működik, és nem kell időt veszíteni az utazással. Az óráimon nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél tökéletesebb elsajátítására, a társalgásra valamint a szövegértésre. Rendszeresen használok audiovizuális eszközöket, melyek a tanuló fejlődését és igényeit szem előtt tartva színesítik az órákat. Garantáltan megtérül a befektetés, a diákok rövid időn belül szóban is használják az angol nyelvet, többségük pedig másfél év alatt leteszi a középfokú nyelvvizsgát. Igény szerint kizárólag beszédcentrikus órákat is tartok. A következő nyelvvizsgákra vállalok felkészítést: Euro, Telc, ECL, EuroPro, Zöld Út üzleti nyelvvizsga valamint állásinterjúra és külföldi munkavállalásra is felkészítek. Hétköznapokon reggel 8 és délután 17 óra között tanítok! Számlaképes vagyok.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu