Krajcsovszki Mónika 

 Üzenet küldése
Krajcsovszki Mónika

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Több éves külföldi tapasztalattal (10 hónap Új-Kaledóniában, másfél év Párizsban, 8 hónap Marokkóban) francia tanítást vállalok. Személyre szabott, érdekes órák. Fontos a lelkesedés.

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Krajcsovszki Mónika hozzászólásai

Új hozzászólás

Emőke Toldi több, mint 2 éve

Nagyszerű oktatónak találom. Eléggé nehezen boldogulok a nyelvtanárokkal. De vele nagyszerűen szót értek. Általában egyedül tanulok nyelvet, de mivel a franciát teljesen előröl kellett kezdenem, tanárt kerestem. Móni a második tanárom, és nagyon jók a tapasztalataim. Ami számomra fontos, hogy világosan, érthetően magyaráz. Van egy tanrendje, amit követ, de be tudja az egyéni igényeidet is illeszteni a tanmenetébe. Nagyon örülök, hogy megtaláltam őt. Nagyon jó, hogy van házi feladat nála, és nem az órából veszi el az időt, annak ellenőrzésére. A kérdéseimre, mindig tud válaszolni.

Reka Farkas-Csamango több, mint 3 éve

Megbízható, érthetően magyarázó, rugalmas oktatónak tartom Mónit. Fontos volt számomra, hogy az élőnyelvben jártas és tapasztalt embert találjak, aki nem csak tanulta a franciát, hanem élt is azokon a helyeken és mellette a mai napig használja is. Minden órára felkészül és házikat is kapok, amik nagyon hasznosak a heti felkészüléshez. Móni felkészített az Erasmus tanulmányomra, amit Franciaországban töltöttem el és utána is visszatértem hozzá, hogy a nyelvtanulást folytassam. Mindenkinek bátran ajánlani tudom.

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu