Laskay Melinda 

 Üzenet küldése
Laskay Melinda

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ausztriában élő diplomás nyelvtanár vagyok. Több, mint 10 éve oktatok angol és német nyelvet minden korosztály számára. Állásinterjúra, külföldi élethez való felkészítést vállalok. Az óráim 60 percesek, baráti légkörben telnek. A tananyagot én biztosítom, az ehhez szükséges szint felmérését követően. Szókincs fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra és az ehhez szükséges nyelvtan elsajátítására. Az órák hangvétele kötetlen, fontos, hogy együtt határozzuk meg az utat, ami a célod eléréséhez vezet.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra
Német nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu