Inaktív oktató

Kuncz László 

 Üzenet küldése
Kuncz László

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Miért VÁLASSZ ENGEM? Nos: - HASZNÁLHATÓ nyelvtudást kapsz. - FOLYÉKONY BESZÉDRE tanítalak. - MINDEN HELYZETNEK meg fogsz tudni felelni. - SIKERES nyelvvizsgát fogsz tenni. BESZÉD ALAPÚ oktatásra helyezem a hangsúlyt. HASZNÁLHATÓ, NAPRAKÉSZ és FOLYÉKONY nyelvtudást kapsz. USÁ-ban szerzett nyelvtudásomat jól kamatoztatva az alábbi sikereket már elértem: - KÜLFÖLDI MUNKÁT VÁLLALÓ honfitársaink jól megállják helyüket az általam tanított angollal. - SIKERES nyelvvizsgára való felkészítés. Az első alkalom PRÓBAÓRA és INGYENES, ahol 15-20 percben FELMÉREM tudásodat! Az óra ára 3500 forint, de több óra utalasa eseten kedvezmény, illetve lehetőség van fél, másfél, illetve két órára is egyhuzamban. FORDÍTÁST és SZAKFORDÍTÁST is vállalok az említett óradíjon.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Szakfordítás, nyelvvizsgára felkészítés, használható szóbeli nyelvtudás.


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Kuncz László hozzászólásai

Új hozzászólás

Reményi Lilla 😊 2 hónapja

Lacival az órák abszolút beszédcentrikusak, ahol szorgalmasan javitgatja a legapróbb hibákat is:) Türelmesen hallgatja végig az embert. Az órákat lelkiismeretesen megtartja az előre megbeszélt időpontokban. Rugalmas időbeosztasban lehet vele tanulni, délelőtti es késő délutáni időpontokban egyaránt. Az órák teljesen jó hangulatban telnek :) Számomra az is pozitivum, hogy online lehet tanulni, így megspórolom az időt az utazással. :) Bátran merem ajánlani! :)

Takács luca 😊 2 hónapja

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Mikor egyik nyáron lattuk hogy a teraszon angolul beszél nem értettük elsore aztán lattuk hogy valakivel video chaten keresztul angolozik. Nekem nagyon megtetszett hogy nem kell elmenni hanem otthonrol lehet siman angolozni. Szeretem az órakat mert interaktivak. Nekem már lassan egy éve tart orakat es én magamon azt erzem hogy nagyon sokat fejlodtem.

Takács Bence 😊 2 hónapja

Mindenkinek ajánlom folyékonyan megtanul az ember beszélni az biztos! A hugommal Takács Lucával tanulunk nála és én személy szerint érzem a változást!

Szandra 😊 4 hónapja

Beszédcentrikus órák, amelyek segítettek, hogy bátrabban kommunikáljak. Laci kedves és segítőkész tanár, csak ajánlani tudom!

Sojtori Szabina 😊 5 hónapja

Eppen CV,Motivacios level es Interjura keszules idoszakaban volt nagy segitsegemre Laci. Nagyon rugalmas volt mind idobeoszta es segitseg szempontjabol. Ertem itt azt,hogy oran kivul is segitett,mert tudta,hogy hamar kell valaszolnom az e-mailekre es csak egy gyors ellenorzesre/tamogatasra volt szuksegem. :) Nagyon beszédcentrikusak voltak az orak,gyorsan és jó hangulatban teltek. Aki parazik a beszedtol annak csak ajanlani tudom! :)

Szekula Zsuzsanna es Laszlo 😊 5 hónapja

A párom és én már egy ideje tanulunk Laci val. Nagyon meg vagyunk elégedve mivel sokat fejlődött a nyelv tudásunk mióta vele tanulunk. Addig csak szenvedtünk a nyelv tanulással. Az órak nagyon jó hangulatban telnek mindig izgatottan várjuk a következő órákat. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki komolyan gondolja az angol nyelv elsajátitását nemcssak nyelvtanilag de kommunikációs szinten is. Csak igy tovább. Laci is the best !

Koronczi Mónika 😊 6 hónapja

Elsősorban a beszédkészségem fejlesztése miatt kerestem meg Lacit. Óráról órára éreztem a fejlődést magamon, oldott légkörben , nagyon jó hangulatú órákon érte el Laci nálam azt, hogy nem esett nehezemre bármilyen témában megszólalni. Csak ajánlani tudom, főleg ha már eleged van a nyelvtankönyvek biflázásából. :)

László Ádám 😊 9 hónapja

Nagyon kedves, segítõkész tanár csak ajánlani tudom mindenkinek!

Dr Csomós Lilla 😊 9 hónapja

Nagyon empatikus jó tanár Laci. Jó hangulatú eredményes órákat tart.

Kovács Zoltán 😊 11 hónapja

Nagyon élvezem az óráit, remek tanár, kedves korrekt ember, érdekes témákat vesz elő az órákon, figyelembe veszi az egyéni igényeket, sokkal magabiztosabban használom az angolt, hála neki.

Farmasi Dorottya körülbelül 1 éve

Ha jó, laza hangulatú, beszélgetős angol órákra vágysz, kötöttségek nélkül, akkor bátran ajánlom Lacit. Kedves, barátságos tanár, akivel gyorsan megtalálja a közös hangot szerintem bárki. Pár óra után, szinte már barátként várja az ember a következő beszélgetős órát, mégha soha nem is találkoztak, csak virtuálisan... :)

Csilla több, mint 2 éve

A nemlétező nyelvtudásomat feltudta húzni olyan szintre, hogy sikerüljön az angol közép, úgyhogy számára semmi sem lehetetlen :D csak ajánlani tudom

B.E. több, mint 2 éve

Nagyon jó hangulatú órák és szuper-rugalmas hozzáállás! Gyorsan és a tanultakat alaposan begyakorolva haladunk, az oldott légkör mindig adott.
Úgyhogy mese és kifogás nincs - aki angolra éhes: jó helyre tévedt ;)

Tamás több, mint 2 éve

Beszédcentrikus, rugalmas, türelmes és jó tanár. Könnyen lehet vele beszélgetni, emiatt az órák gyorsan és jó hangulatban telnek. Csak ajánlani tudom!

Csaba Ritzl több, mint 2 éve

Korábban sok időt töltöttem az angol nyelvtan tanulásával. Tanfolyamokon feladatokat töltögettem, közösen szövegeket fordítgattunk, egy-egy példamondatot próbáltunk összerakni. Az eredmény, hogy meg sem tudtam szólalni angolul. A szabályokat vagy elfelejtettem, vagy ha tudtam is egy teszt kitöltése során, beszéd szituációban biztos hogy nem tudtam alkalmazni. Lacival ez teljesen másképp megy. Ő először angolul beszélni tanít meg és a beszélgetések közben mutat rá a nyelvtani szabályokra. Pár hét alatt többet lehet fejlődni nála, mint egy év alatt egy tanfolyamon. Tetszik, hogy nagyon sok olyan dolgot tanít, ami a mindennapi angol kommunikációban segít, de egyetlen tankönyvben sem találnék meg. Kifejezéseket, szóhasználatokat …stb. Ha nem csak teszteket akarsz kitölteni, hanem használni is szeretnéd az angolt, akkor mindenképpen ajánlani tudom Lacit.

M. Géza több, mint 2 éve

Könnyed, jó hangulatú órákat tartott Laci, alkalmazkodva az aktuális napi témákhoz. Beszédcentrikus órákat tartottunk, mely során folyamatosan javította a hibáimat, szólt ha mindenképpen jegyzeteljek. 30 órán vagyok túl, mely során sokat fejlődtem, magabiztosabb lettem.

Németh Gábor több, mint 2 éve

Személyre szabott, beszédcentrikus órák, kellemes beszélgetések és hihetetlen rugalmasság jellemzik a Lacival töltött időt. Az elmúlt fél évben sokat fejlődtem Lacinak hála, aki 100-dik alkalommal is lelkesen javítgatja a hibáimat.
Nálam a rendszeresség biztosítása volt a legfőbb gond a korábbi tanároknál, Laci rugalmassága révén ezt is sikerült medoldani.
Ajánlom bátran!

UDaniel több, mint 2 éve

Kedves, segítőkész, közvetlen, barátságos. Legfőképp a beszédkészségre helyezi a hangsúlyt. Könnyű vele beszélgetni nagyon. Remek tanár, csak ajánlani tudom.

Andi több, mint 2 éve

Lacit, mindenképpen csak ajánlani tudom. Az órákon mindig érekes témákat dolgoztunk fel és mindig nagy türelemmel hallgatott végig.

Orsi több, mint 2 éve

Idén januárban kezdtem Lacival az angol tanulást. Legfőbb célom a szóbeli angol tudásom fejlesztése volt. Az órák soha nem unalmasak, szórakoztatóak, személyre szabottak. Sokkal határozottabb vagyok, mióta együtt tanulunk! Laci nagyon rugalmas az időpontok, az óra menete és a tananyag tekintetében is! Örülök, hogy őt választottam! :)

Csilla több, mint 2 éve

Mindenkinek ajánlani tudom Lászlót. Sokat segített számomra fejleszteni a meglévő angol tudásomat. Az angol szókincsem,
beszédkészségeim és kiejtésem fejlesztésében is sokat segített
számomra. A Tőle órán tanultakból mostantól könnyebben merek angolul
megszólalni.

N.B több, mint 3 éve

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha akarsz egy igazán erős működő angoltudást, akkor ő a te embered!!! Beszédcentrikus, megbizható, barátságos, segitőkész. Nagyon sokat köszönhetek neki! Nem csak egy tanár, hanem egy jó barát is. Keressétek bátran.

Krisztina Kovacs több, mint 3 éve

En is csak ajanlani tudom. Az orakat az igenyekhez igazitja, lelkiismeretes es baratsagos.

Bzsolesz több, mint 3 éve

Nagyon jó tanárnak tartom, akinek az a legfőbb célja, hogy valóban
megtanuljad, fejlesszed a nyelvet. A tanítási stílusa pedig olyan
nyugodtságot kölcsönöz, mintha csak egy régi barátoddal beszélgetnél, és
így persze a tanulásra is fogékonyabb vagy

H.T. több, mint 3 éve

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon precíz és barátságos. Kiváló szakfordító, nekem nagyon sokat segített! Nagyon hálás vagyok érte! Még sose találkoztam ilyen jó nyelv oktatóval!

Eva M. több, mint 3 éve

Kedves, segitokesz, beszedcentrikus tanar.
Rugalmas az időpontok, az óra menete és a tananyag tekintetében is. Nagyszerűen magyaráz! Az orak hangulatosan es konnyeden teltek.
Csak ajanlani tudom mindenkinek!

B.Zsolt több, mint 3 éve

Csak ajánlani tudom Lászlót, aki valóban beszédcentrikus órákat tart. Elrepül az idő minden egyes alkalommal, mivel érdekes témákról beszélgetünk. A nyelvi hibákat korrekten kijavítja, használható, hasznos tudást ad át. Rövid időn belül érezhető volt a fejlődés, a cél a felsőfokú nyelvvizsga. Fogalmazásokat kijavítja, együtt az órán átbeszélünk minden kérdéses pontot, ezzel sokat segít, hogy az ember észrevegye miben kell még fejlődnie. Nagyon flexibilis, ami az órák időpontját illeti, megbízható Tanárnak tartom.

N több, mint 3 éve

Lacival több hónapja tanulunk együtt, ami alatt rengeteget fejlődtem. Pont azt kaptam az óráitól, amire számítottam. Az órák beszédcentrikusak és így nagyon hatékonyak. A sokszor kötetlen beszélgetés mellett, Laci fáradhatatlanul és türelmesen javítja az előforduló hibákat, ami nekem sokat segít.
Ezenkívül nagyon rugalmas, és amit megbeszélünk, azt mindig be is tartja. Pedig sokszor nem egyszerű hozzám alkalmazkodni.

Jószívvel ajánlom mindenkinek, aki valóban szeretne tanulni!

Livi több, mint 3 éve

Már harminc órán vagyok túl Lacival és ez idő alatt sokkal többet fejlődtem, mint eddig bármelyik nyelvtanfolyamon. Fontos számomra, hogy hatásosan segített nekem leküzdeni a megszólalással kapcsolatos gátlásaimat és már nem görcsölök azon, ha beszélni kell. Az óráink beszédcentrikusak és változatosak (teszt, fordítás, levélírás, nyelvtani feladatok stb.) Minden óra után azt érzem, hogy jobb az angolom és várom a következő alkalmat. Tudom, hogy ha vele folytatom, akkor nemcsak folyékonyan fogok tudni beszélni, de helyesen is! Én jól választottam! Csak ajánlani tudom!!!

Edit Rátkai több, mint 3 éve

Rajtam kívül fiam, Gellért is tanult Lacinál, mielőtt külföldre költöztünk. Ezt írta róla:

Laci nagyon kedves, segítőkész angol tanár. Nagyon tetszik benne, hogy következetes és megfelelően szigorú is. Szerintem rengeteget fejlődtem három
hónap alatt. De ami a legjobb, hogy nagyon jó humora van és mindig meg tud nevettetni akár angolul is.

Mindenkinek ajánlom! Fiatal korom ellenére (11) is tudok már alapszinten kommunikálni.Gellért

Tomi több, mint 3 éve

Lacival repül az idő! Néhány hete tanulok vele mindössze, de mindig várom a következő alkalmat. Biztonsággal ajánlom minden diák számára az óráit, ha igazán beszédcentrikus és tapasztalt oktatórá vágyik.

Nyelvvizsga miatt kértem a segítségét, és 95%-os eredménnyel sikerült átmennem a vizsgán neki köszönhetően!

Peter több, mint 3 éve

Nálam fontos dolog volt a tanár választásnál, hogy angol nyelvterületen tapasztalatot szerzett tanárnál tanuljak. Laciban nem csalódtam.

Valóban a ma használatos angolt tanítja és nem 10-20 éves elavult szisztémákat használ. Órái emellett személyre szabottak, beszéd centrikusak!
Rengeteg tananyaggal segédletekkel segíti a tanulást. Szóval, tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek!

Annamari több, mint 4 éve

Rendkívül türelmes, segítőkész. Kényszer nélkül, jó hangulatban lehet Lacival nyelvet tanulni. Az eddigi tapasztalataimmal ellentétben, nem a hibákat emeli ki, amiket nem tudok, hanem megmutatja mi az amit tudok, és erre építi óráit. Ez lendületet ad a tanulásban. Ajánlani tudom mindenkinek!

BL több, mint 4 éve

Egyszerre több tanárral is próbálkoztam, hogy legyen összehasonítási alapom. Két tanárt "tartottam meg", köztük Lacit is. Beszéljetek vele, legyen egy próbaórátok és meglátjátok, hogy nagyon jó vele együtt haladni. Ajánlani tudom csak teljes szívből!

László több, mint 4 éve

Nemrég kezdtem László-val tanulni csak pozitiv dolgokrol tudok beszámolni. Nagyon tetszik a tanítási stílusa . Csak ajánlani tudom Az órái kellemes hangulatot teremtenek . Ami nagyon tetszik az hogy végtelenül türelmes ha kell egy dolgot többször is elmagyaráz :) Előre mindig megbeszéljük hogy mikor lesz a következő óra amit megbeszéltünk azt be is tartsa .

Dániel több, mint 4 éve

Lassan kettő éve heti rendszerességgel tanulok Lászlóval és ezalatt többet tanultam, mint többször ennyi év alatt az iskolában.. Külföldi munka miatt volt szükségem feltornázni a nyelvtudásomat és abszolút elégedett vagyok az eredménnyel!!

Most már egyáltalán nem jelent gondot megszólalnom angolul, sőt a különböző dialektusokat is már nagyon jól meg tudom érteni.

Én őt csak ajánlani tudom, mert saját tapasztalatom, hogy megéri az árát!!

Hajrá, Dani voltam

Eszter több, mint 4 éve

Sziasztok,
lacit csak ajánlani tudom, hála neki, néhány hónap alatt sikerült elérnem azt a szintet, amivel könnyedén le tudtam tenni a magasfokú angol nyelvvizsgát. Az óráit minden alkalommal vártam, mert a beszédközpontúsága és a közvetlensége miatt szórakozva jött fel rám a tudás :))

Eszter

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu