Zajácz Márta 

 Üzenet küldése
Zajácz Márta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Közel 15 éve foglalkozom általános és szakmai (gazdasági, idegenforgalmi, vendéglátós, kereskedelmi) nyelvoktatással, 2010 óta Skypon is. Ezen időszak alatt nyelvvizsgára (TELC, ORIGO, EURO, KITEX, ZÖLD-ÚT) , érettségire, külföldi munkavállalásra, állásinterjúra is készítettem fel diákokat. A nyelvtani rendszerezés mellett nagy hangsúlyt fektetek a szóbeli kommunikációra. Figyelembe veszem minden diák saját tanulási ütemét, a tananyagot ennek megfelelően állítom össze. Jelenleg Ausztriában élek, így a mindennapi életben is használom a nyelvet. 2-4 fős csoportok oktatását is vállalom. Az órát előző nap 20.00 óráig tudod lemondani anélkül, hogy felszámolásra kerülne. Jelenlegi skype elérhetőségem: zajacz.marta

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Német állásinterjúra felkészítés

Egyéb tantárgy, szolgáltatás német nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Zajácz Márta hozzászólásai

Új hozzászólás

Tamás 😊 3 napja

Elsősorban középfokú szóbeli nyelvvizsgára való felkészülésben kértem Márta segítségét! A órákon ennek megfelelően gyakoroltuk a hallásutáni szövegértést, a közvetítést, és a párbeszédet is. Hasznos volt, hogy minden apró hibámat kijavította. Az órákra örömmel mentem, és jó hangulatban teltek. Jó érzés volta, hogy a vizsgára kellő magabiztossággal mehettem, amit ezúton is köszönök Mártának! :)

Simon Hajnalka 😊 körülbelül 1 hónapja

Mártival Kitex Idegenforgalmi Nyelvvizsgára készültünk, és csakis pozitív tapasztalataim voltak eközben. Mind nyelvtanilag, mind pedig kommunikációban remek segítséget kaptam az órák alatt. A felkészülés remek hangulatban telt, Márti barátságos, türelmes és segítőkész természetének köszönhetően. Köszönöm Neki :)

Flóra 😊 3 hónapja

Közel egy éve tanulunk együtt. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon türelmes, segítőkész, rugalmas. Szakmailag teljes mértékben felkészült, több módon képes elmagyarázni a számomra néha érthetetlen német nyelvtant. A tananyag nagyon változatos, mindig figyelembe veszi, hogy éppen mennyire tudok koncentrálni és ehhez méri, hogy nyelvtanozunk, vagy beszélgetünk. Mindent nagyon köszönök Neki! :)

Melinda 😊 9 hónapja

Egy évet tanultam Mártával és mindenkinek csak ajánlani tudom. Korábban nyelviskolákban tanultam és alapvető nyelvtani hiányosságaim voltak, amit sikerült szorgalmas munkával leküzdenünk. Az órák mindig nyugodt, baráti hangulatban zajlottak. Nyelvtani feladatokat oldottunk meg és rengeteget beszéltünk képek, vagy rövid hanganyagok segítségével, amiket Márta az óra folyamán küld át. Külön szeretném megköszönni a türelmet, segítőkészséget és a biztató szavakat, amivel mindvégig támogatott.

Timo 😊 10 hónapja

Csak ajánalni tudom Mártit. Nagyon türelmes,felkészült és változatos tananyagokkal szinesiti az órákat. Köszönöm az órákat.

Bálint körülbelül 1 éve

Sok újat úgy látom nem fogok tudni mondani, de nagyon ajánlom én is! Rugalmas, kedves és ha rajta múlik már folyékonyan beszélnék :) Ezúton is köszönöm a nekem tartott órákat!

Szilvia Varga-Zalán körülbelül 1 éve

Pár hónapot tanultam Mártával, de csak jót tudok mondani. Segítőkész, rendkívűl türelmes, rugalmas, figyelembe veszi a tanulás tempóját. ( Munka mellett nehéz tanulni ) Nagyon jól, értehetően magyaráz, csak ajánlani tudom őt. Nagyon köszönök mindent!

Zita több, mint 2 éve

Pár hónapot tanított a Márti, és az ezalatt szerzett tapasztalatom alapján, csak ajánlani tudom bárkinek. Segítőkész, rugalmas a tanórák rendjében és a hallgat szintjéhez illetve kéréséhez igazítja az órákat. Mindig pontos, és odafigyel a részletekre. Támogat és kellően motivál még egy ilyen nehéz nyelv tanulásakor is. Nagyon köszönöm az órákat! Zita

Góg Andrea több, mint 2 éve

Osztom az elottem szólók véleményét. Rendkívül türelmes,segítokész. Teljes mértékben a tanuló kívánságainak és igényeinek megfeleloen oktatja a német nyelvet.
Szívbol ajánlom mindenkinek!

Szabó Sándor több, mint 2 éve

Az órák nagyon tetszettek, jó hangulatban teltek. Rengeteget tanultunk Mártitól. Rugalmas, pontos volt. Minden esetben figyelembe vette a kívánságainkat. Ennek megfelelően alakította ki az órai anyagot. Természetesen a jövőt is vele képzeljük el, tudva azt hogy sikeresen tudjuk majd a német nyelvet elsajátítani. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Lilla Simonyi - Kukucska több, mint 2 éve

2,5 éve tanulunk Mártival, 1 év után szereztem egy B1 és kis időre rá egy B2 - es nyelvvizsgát, közben felkeszitett egy sikeres állásinterjúra.
Nagyon jó nyelvtanár, nagyon érthetően és átláthatóan magyaráz, online órái színesek, érdekesek. A nyelvtant és a napi beszédet felváltva és mégis együtt építi bele az órákba, igy nem unjuk azt meg.
Türelmes és segítőkész.
Rugalmasan próbál igazodni a tanulók napirendjéhez, úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
Aki szeretne németül megtanulni, annak szívből ajánlom Mártit.
:-)
Lilla

Kornélia Aradi több, mint 2 éve

Csak meg tudom erősiteni az eddig leírtakat,Márti tanárnővel kellemes hangulatban telnek az órák s ami szàmomra fontos hogy az én igényeimhez alakítja a tanmenetet,s különböző könyveket s eszközöket vet be a könnyebb elsajátítás érdekében.Vagy pl.addig gyakoroltatja amig bele nem megy a fejembe.A szókártyáit is nagyon szeretem.
Egy szó mint száz csak ajánlani tudom.
Aradi Kornélia

Klaudia Ignácz több, mint 2 éve

Csatlakoznék az előttem szólókhoz:100%-ig meg vagyok elégedve a módszereivel. Maximálisan felkészült az online oktatásra,rengeteg különböző tananyaggal rendelkezik-mindenki igényének megfelelően. Az órái mindig vidámak,feltöltődve érzi magát az ember az oktatás végén,miközben rengeteget tanult. Ha kommunikáció központú órákat szeretne az ember,akkor megkapja magas minőségben,ha nyelvvizsgára,külföldi életre stb.. szeretne felkészülni,akkor arra igazítja az óra menetét. Minden embernek más a tanulási igénye/módszere/üteme-Ő erre figyelve,türelmesen és napra készen adja át tudását. Meg voltam győződve,hogy a skype-os oktatás ingerszegény,de pozitívan csalódtam: annyi hanganyag,szöveg-nyelvtani gyakorlat/példa segíti a munkát,hogy le a kalappal. Valakinek ez a szakmája,de én úgy érzem,hogy neki ez a hivatása. Imádja amit csinál,imád tanítani és ezt úgy csinálja,hogy a diákjai is élvezik,hogy tanulhatnak. Nagyon lelkiismeretes,pontos és rugalmas. ...Aki nem hiszi,járjon utána :) Teljes szívvel tudom ajánlani mindenkinek!

Szilvia Bolhó több, mint 2 éve

Lassan egy éve tanulok Mártival, a munka mellett nem sok időm vagy inkább energiám marad tanulásra , de amit együtt tanulunk szépen lassan leülepedik. Türelmes, segítőkész mindig minden kérdésemre nyugodtan válaszol. Utálok tanulni , de vele sokkal könnyebb és egyszerűbb az egész. Fejlődésemet munkatársaim is észreveszik és mindig boldogan és büszkén mondom, hogy " skypos Márti tanárnőm " van, csak ajánlani tudom!! :-)

Kitti Kaljuste Fenyvesi több, mint 3 éve

Honapokon keresztul tanultam Martaval nemetul, nagyon meg vagyok elegedve az oktatasi modszereivel. 100%-osan be van rendezkedve az online oktatasra, rengeteg videoval, kepes anyaggal, szovegekkel stb segiti izgalmassa tenni a nyelvtanulast. Soha nem vesztettem erdeklodesem pedig 90 perces tanoraink voltak. Ugy ereztem gyakran probalta az erdeklodesi koromhoz is igazitani az orak anyagat, igy meg erdekesebbe es konnyebbe teve szamomra a tanulast. Munkaja velem nem csak a tanorakra terjedt ki, hanem ezek utan, szabadidejeben is keszitett nekem hangos szokartyakat, amikkel hihetetlen gyorsan tanultam a szavakat. Mindig tisztaban volt vele hol jarunk, mit tanultam mar es meg mit nem. Nagyon koszonom neki hogy ilyen lelkiismeretesen allt hozzam mint tanitvanyahoz, tenyleg erezni rajta, hogy szeretettel tanit. Mindemellett preciz, pontos es kedves is. Remelem hamarosan folytathatom vele a nyelvtanulasomat.

Sebestyén Attila több, mint 3 éve

Kedves leendő német nyelvtanulók!

Tanárnővel júliusban kezdtük el tanulni a német nyelvet és nagyon megvagyunk elégedve a tanítási módszerével. Az órák jó hangulatban telnek, érthetően és átláthatóan magyarázza el a nyelvtant, az eddig tanultakat kinti munkánk során maximálisan tudjuk hasznosítani. Mindenki, aki német nyelvet szeretne tanulni, annak Zajácz Márta tanárnőt csak ajánlani tudjuk!

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu