Zajácz Márta 

 Üzenet küldése
Zajácz Márta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Több mint 10 éve foglalkozom általános és szakmai (gazdasági, idegenforgalmi, vendéglátós, kereskedelmi) nyelvoktatással, 2010 óta Skypon is. Ezen időszak alatt nyelvvizsgára (TELC, ORIGO, EURO, KITEX, ZÖLD-ÚT) , érettségire, külföldi munkavállalásra, állásinterjúra is készítettem fel diákokat. A nyelvtani rendszerezés mellett nagy hangsúlyt fektetek a szóbeli kommunikációra. Figyelembe veszem minden diák saját tanulási ütemét, a tananyagot ennek megfelelően állítom össze. Jelenleg Ausztriában élek, így a mindennapi életben is használom a nyelvet. 2-4 fős csoportok oktatását is vállalom. Az órát előző nap 20.00 óráig tudod lemondani anélkül, hogy felszámolásra kerülne. Jelenlegi skype elérhetőségem: zajacz.marta

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv

Egyéb nyelv:  Német állásinterjúra felkészítés

Egyéb tantárgy, szolgáltatás német nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu