Lévai Nóra 

 Üzenet küldése
Lévai Nóra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia Kedves Tanulni Vágyó! Lévai Nóra vagyok, angol nyelvtanár. 10 évvel ezelőtt diplomáztam, azóta felnőtteket tanítok sima és üzleti angolra. Segíteni tudok neked, ha: - nyelvvizsgára készülsz - a munkahelyeden kell használni az angolt - magabiztosabban szeretnél beszélni Módszerem: 1. Az első ingyenes óra keretében: - meghatározzuk, hogy milyen szinten állsz - megfoglamazzuk, hogy mi az a cél, amit el szeretnél érni - átgondoljuk, hogy mi az a reális időtartam, ami alatt a célodat el tudjuk érni, és azt milyen ütemezéssel 2. A tanóra: - az óra 100%-ban angolul folyik (az ismeretlen szavakra először megpróbállak rávezetni, a nyelvtant is angolul vesszük át, de természetesen, ha valami nem egyértelmű, azt megbeszéljük magyarul, de alapvetően az angol órán angolul beszélünk :) - a te célodnak és szintednek megfelelően állítom össze az órákat - az órán nem 1 könyvet, hanem a 10 év alatt összegyűjtött könyveim sokaságát fogjuk használni, amit én biztosítok neked Miért jelentkezz hozzám? - mert mindig tudom, hogy mit szeretnék megtanítani az adott órán, és azt is, hogy miért - a házi feladatokat nem az órán nézem át és javítom ki, hogy ezzel ne teljen a te időd - mert barátságos, de szigorú vagyok Mikor jelentkezz hozzám? - ha tényleg elhatároztad, hogy egy bizonyos szintet el szeretnél érni - ha szánsz időt és energiát a tanulásra és a felkészülésre - ha az órákon pontosan részt veszel Vedd fel velem a kapcsolatot, tesztelj le, majd dönts a közös tanulásról! email: lenora.levai@gmail.com mobil: +36-30-533-0977

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu