Tőzsér Anikó 

 Üzenet küldése
Tőzsér Anikó

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Tőzsér Anikó vagyok, mesterképzésben első éves pszichológia szakos hallgató. Imádok nyelveket tanulni és utazni, és szeretném Neked is átadni azt az érzést, mikor magabiztosan tudsz használni egy nyelvet. :) 1. Angol Kiket tanítok? - teljesen kezdőket vagy újrakezdőket - középhaladókat - felső fokra készülőket - érettségizőket - olyanokat, akiknek a munkájukhoz kell az angol - vagy akik külföldre szeretnének költözni/már ott élnek, és egy hétköznapi nyelvtudásra van szükségük Miért lesz jó Neked velem angolozni? - mert rugalmas vagyok - 2 éves tapasztalattal rendelkezem - az óráim személyre szabottak, érdekesek, nem sablonszerűek - az órákat együtt alakítjuk - ha elmondod, mivel szeretnél foglalkozni, azzal fogunk :) - kreatívan alakítom az óráimat, játékos feladatokat is bevonok, ha van kedved hozzá :) - egy-egy órán többféle készségedet is igyekszem fejleszteni + Minden órával támogatod a rászoruló kutyákat/cicákat. 1 óra = 1 adag étel az állatoknak. :) ÁRAK 60 perc= 2800 Ft 45 perc= 2200 Ft Az első óra ingyenes. NYÁRI AKCIÓ! Amennyiben előre befizetsz egy 10 órás kurzusra, úgy 60 perc csak 2700 Ft! Amennyiben előre befizetsz egy 20 órás kurzusra, úgy 60 perc csak 2600 Ft! 2. Pszichológia Kiket tanítok? - érettségizőket - egyetemistákat - olyanokat, akik korrepetálást/ az iskolai tananyag kiegészítését kérik - szakdolgozatírókat - olyanokat, akiket "csak úgy " érdekel a pszichológia :) Miért lesz jó Neked velem tanulni? - mert az óráim érdekesek - rugalmas vagyok - a fontos dolgokra helyezem a hangsúlyt, nem hagyom, hogy elvessz a részletekben - ismerem a mindennapi életben hasznos "apróságokat" - példákon keresztül ismertetem meg veled az anyagot ÁRAK 60 perc= 3900 Ft 45 perc= 3200 Ft

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2900 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol állásinterjú felkészítés

Pszichológia tantárgy : 3800 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Pszichológia szakdolgozati konzultáció


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu