***László Viki*** 

 Üzenet küldése
***László Viki***

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Elakadtál a nyelvtanulásban? Próbáld meg újra, helyes technikával és igazán BESZÉDKÖZPONTÚAN! Jelentkezz ingyenes és kötelezettségmentes próbaórára,: - ha még mindig nem mersz vagy nem tudsz megszólalni - ha nem nyelvészprofesszor akarsz lenni, hanem praktikus és használható nyelvtani tudásra vágysz - ha eddig unalmasak voltak az óráid és valami izgalmasabbat keresel - ha nem tudod, hogyan tanulj szavakat - ha biztosra akarsz menni a nyelvvizsgán - ha sikeres állásinterjúra vágysz - ha nyelvileg is helytállnál a munkahelyeden - vagy akár egészségügyi szaknyelvet tanulnál. INGYENES NYELVI TRÉNING: lingogroup.hu/category/ingyenes-trening/ Online Chat: lingogroup.hu Órák extrém időpontokban! Email: vikilaszlo@gmail.com Tel: +36 70 608 1515

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv
Angol nyelv
Spanyol nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu