Sabile Hajnalka 

 Üzenet küldése
Sabile Hajnalka

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


1998-ban szereztem német szakos diplomát az egri Eszterházi Károly Tanárképző Főiskolán, 2007-ben a göttingeni egyetemen végeztem el a germanisztika szak mellett a német mint idegennyelv kiegészítő képzést. Magyarországon általános- és középiskolában valamint céges órákon tanítottam a nyelvet; Németországban a göttingeni egyetemen, középiskolában és nyelviskolában. Referenciáim: - Volkshochschule Eschwege (Integraciós kurzusok) - Georg-August-Universität Göttingen, Lektorat DaF / Interkulturelle Germanistik (A1-B2, és a mesterképzésben médiadidaktika) - Institut für Interkulturelle Kommunikation Göttingen (A1-C1, DSH, TestDaF) - Goethe Institut München, Bulgarien, Kolumbien (DOL oktatási anyag készítése, B2-C1 tanítás, tanártovábbképzések vezetése) - Berufliche Schulen Eschwege (német nyelvtanár) Jelenleg főállásban a Berlin-Brandenburgische Auslandsgesellschaft e.V. tanára vagyok, és egy B2-es csoportot készítek nyelvvizsgára. Emiatt csak a délutáni órákban tudok tanítást vállalni, esetleg reggel korán. A tanítási stílusom hagyományos (ez azt jelenti, hogy tanítok nyelvtant is), kommunikatív és célorientált. Az online oktatás adta lehetőségeket az adott célnak megfelelően optimálisan próbálom kihasználni, az órákat a Lingvico nyelvoktató rendszerben és a https://www.lingvico.net weboldalon található, saját készítésű feladatokkal támogatom. Ha szükséges, magyarázó videókat is készítek. Az óradíj magyar szemmel nézve valószínűleg igen borsosnak tűnik , de úgy gondolom, hogy annak, aki komolyan gondolja a nyelvtanulást, mert németországi egyetemen szeretne továbbtanulni, vagy más okból van szüksége igazán magasszintű nyelvtudásra, annak megéri befektetni az óráimba. Részképesség fejlesztést (csak olvasott szövegértés, vagy csak hallott szövegértés, levélírási tréning stb...) is szívesen vállalok. Számlát tudok adni, kisebb és nagyobb csoportos oktatást és céges online tanfolyamot is szívesen vállalok, ezekben az esetekben, mint ahogy a részképesség fejlesztés esetén is, az óradíj eltérő lehet. FONTOS: Az első óra ingyenes! A hsabile@lingvico.eu emailcímen vagy a +49 173 99 79 736 whatsapp-számon vagyok elérhető. Keressen/keress bátran!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 5000 Ft / óra

Német irodalom és nyelvtan tantárgy : 5000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás DSH és TestDaF, valamint DSD I és DSD II vizsgafelkészítés, állásinterjú - tréning


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu