Cabral-Máhr Evelin 

 Üzenet küldése
Cabral-Máhr Evelin

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok!😊Én magyar vagyok. A középiskolában 4 évig tanultam spanyolt,majd az érettségi után a Kanári-szigetekre költöztem. Ott ismerkedtem meg a férjemmel, aki spanyol anyanyelvű, így aztán a nyelv még intenzívebben jelen volt a mindennapjaimban.Két és fél évig éltünk ott,majd a Dominikai Köztársaságba költöztünk.Jelenleg Magyarországon tartózkodom és van egy kislányom,így a napnak szinte bármelyik szakaszában tudok órákat tartani😊 Majdnem 2 éve kezdtem el skype-on tanítani. Beszélek németül és angolul is,de elsősorban a spanyol nyelvtudásomat szeretném továbbadni.És mindenekelőtt megmutatni,hogy mennyivel könnyebb úgy nyelvet tanulni,ha valaki megszeretteti velünk azt.Ebben biztosan számithattok rám ;) ¡Hola ESPAÑOLES y LATINOS! ¿Quién quiere aprender HÚNGARO? Estoy aquí para daros clases y llenaros con ganas de conocer una nueva idioma. tel./whatsapp:+36 20/278 7684

Nyelvek és Tantárgyak

Spanyol nyelv : 2200 Ft / óra

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu