Makra Hajnalka 


MAGYAR NYELV KÜLFÖLDIEKNEK / HUNGARIAN FOR FOREIGNERS Szeretnél tapasztalt tanártól tanulni magyarul? - kezdő vagy újrakezdő vagy, - már tanultál magyarul, és szeretnéd folytatni, csiszolni a nyelvtudásod vagy gyakorolni a beszélgetést, - nyelvvizsgát tervezel, - szükséged van a nyelvre a munkádhoz, a tanulmányaidhoz, a mindennapi életben? 20 éve tanítok magyar nyelvet külföldieknek Budapesten a Balassi Intézetben. Bevált módszerek, bevált anyagok minden szinten, egyéni igényekhez mérten! Próbáld ki! Are you looking for an experienced teacher to help you speak Hungarian? - Are you a beginner or a retaker, - Have you already learnt Hungarian and want to continue or just improve your knowledge and master your fluency? Do you want to practise communication? - Are you planning to take a language exam? - Or you just need the language for your work, for your studies or in everyday life? I have an extensive experience of 20 years in teaching Hungarian for foreigners at the Balassi Institute Budapest. Tried and tested teaching methods, best exercises and materials for all levels tailored to your needs. Just call and get your first lesson! ______________________________________________________________ FINN NYELV Szia! Több mint 20 éve második nyelvem a finn (a Helsinki Egyetemen tanultam, évekig éltem Finnországban, családi kapcsolat is köt oda, napi szinten használom). Hosszú gyakorlatom van a tanításban, gyere próbáld ki! Fordítást, tolmácsolást is vállalok. Tervetuloa!

Nyelvek és Tantárgyak

Finn nyelv : 4500 Ft / óra
Magyar, mint idegen nyelv nyelv : 4500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Hungarian for foreigners


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu