Pàl Zsuzsanna 

 Üzenet küldése
Pàl Zsuzsanna

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni vàgyò! 42 éves vagyok, vègzettsègem nèmet-olasz nyelvtanàr (Szegedi Tudomànyegyetem) Sokéves, már egyetemistaként megkezdett magàntanàri tapasztalatom kiterjed az egyéni, és csoportos oktatatásra is. Rendelkezésére állok mindenféle igényű és felkészültségű tanulónak, legyen az nyelvvizsga, gyakorlás/szinten tartás vagy időtöltès. Tizenöt éve élek az olaszországi Perugia és az olasz nyelv, kultúra közelében. Ezért magas szintű beszédkészségről biztosíthatom diákjaimat. Valamint van szerencsém egyenesben közvetíteni az oly vonzó olasz konyha rejtelmeit. Ha e kínálat megfelel érdeklődésének, kérem írjon a palzsuzsanna8@gmail.com cìmre.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra
Olasz nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Német, olasz anyanyelvi társalgás

Főzés és konyhai ismeretek tantárgy : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu