50% kedvezmény a tagsági díjakra! Megtekintés.

Timár Marianna 

 Üzenet küldése
Timár Marianna

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ha velem tanulsz - felkészülsz a közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára - magabiztosan beszélsz az állásinterjún - garantáltan sokat és rendszeresen foglalkozol a nyelvvel - az első pillanattól kezdve használod a megszerzett tudásodat - észre sem veszed, hogy már megint elröppent 45 perc 30 éves nyelvtanári és vizsgafelkészítői tapasztalat, több száz sikeres nyelvvizsgázó, felvételiző az eddigi munkám eredménye. Tanulj Te is velem! Időpont egyeztetés után ingyenes bevezető órán tűzzük ki a céljaidat és beszéljük meg az oda vezető utat. Számlaképes nyelvvizsgáztató tanár vagyok. Az óráim 45 percesek.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv + ingyen próbaóra


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Timár Marianna hozzászólásai

Új hozzászólás

Foris Mònika 😊 3 hónapja

Több sikertelen vizsaga utàn talàltam meg Mariannt itt a skyp sulin! Mostmàr elmondhatom, hogy B2 boldog nyelvizsga tùlajdonos vagyok! Mariann vègtelen tűrelmmel rendelkezik ès nagyon nagy tudàssal! Mindig azt a rèszt erősítette ami a gyengesègem volt! Komplesz az igènyeimnek megfelelő èrdekes òràkat tartott! Ha valami nem volt vilàgos nekem akkor ő türelemmel magyaràzott el mindent akàr többször is. Volt mindig hàzi feladtad . A hàzi feladatok kijàvìtàsa sosem volt a tanòra rèsze. Èn megìrtam a leckèm amit elküldtem Mariannak ő kijavìtva visszaküldte az òràn annyit foglalkoztunk a hàzi feladattal , hogy ha valami nem volt szàmonra vilàgos ùjra elmagyàrazta! Ez szerintem nagyon korrekt! Mert a közös òrànk fele nem arròl szòl, hogy a hàzi feladadott kijavitottuk! Vègtenül ,kedves, empatikus! Ő tanàrnak született! Csak ajànlani tudom! Nagyon sokat köszönhetek neki!

Annamária D. F. 😊 4 hónapja

Először is boldog nyelvvizsga tulajdonos vagyok! :) Mariannal tanultam.. régebben volt egy másik tanárral próbálkozásom, de abbahagytam mert folyton szídott a tanár és soha nem dícsért. Nagyon nyomasztó óráim voltak. Na ez Mariannál nem fog előfordulni, ha őt választod. Persze a dícséretért tanulni kell! ;) Én mindenképp olyan tanárt kerestem aki szépen az anyanyelvemen el tudja nekem magyarázni, egy-egy nyelvtani kérdésemnél, hogy...miért???? :D Türelemmel és kedvesen és pörgősen tanít. Nála nincs hülye kérdés. Megfigyeli a tanuló képességeit, ritmusát és ahhoz igazodik. Az órák összetettek, interaktívak, érdekesek. A kiegészítő videók sokat segítenek. Mariannon látszik, hogy szeret tanítani és élvezi, hogy átadhatja a tudását és látja a diákját fejlődni. Mindent köszönök neki!

Andrea D. 😊 7 hónapja

Mindenkinek nagyon szívesen ajánlom Mariannt! Fantasztikus tudással, hatalmas türelemmel rendelkezik. Minden óránk nagyon érdekes. Mielőtt megismerkedtem vele, ha csak lehetett kerültem az emberekkel a beszélgetést, nehéz volt kifejezni magam, szorongtam ha megszólítottak. Hatalmas lendületet adott nekem, hogy minden óránkon rengeteg biztatást kaptam Tőle. Mindent érthetően, ha szükségem volt rá akár többször is segítőkészen, türelmesen magyarázott el. Ma már nem félek megszólalni, nem esem kétségbe ha megszólítanak. Nagyon sokat köszönhetek Mariann-nak és hálás vagyok a végtelen türelméért!

Dávid Cs. 😊 körülbelül 1 éve

Tanárnő felkészítésének segítségével abszolváltam egy német felsőfokú nyelvvizsgát. A közös felkészülést 2018 júliusában kezdtük és idén májusban fejeztük be. Bátran ajánlom minden nyelvtanulónak, az órák pörgősek, egyénre szabottak, az én esetemben pedig kifejezetten nyelvvizsga specifikusak voltak. Több nyelvtanárhoz is volt szerencsém a nyelvvizsga felkészülés alatt, de minden túlzás nélkül állíthatom, hogy Tanárnő volt a legjobb közülük, mind emberileg, mind szakmailag. Nagyon szépen köszönöm a segítséget Tanárnő!

Edit G. 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon élveztem vele az órákat, közös munkánk gyümölcse lett a sikeres nyelvvizsga, elsőre. Aki hajlandó is tenni (tanulni) a nyelvvizsgáért az Mariannban remek partnert talál. Ajánlom!

Borbála h. több, mint 2 éve

Ajánlom mindenkinek Mariannt, aki németet akar tanulni, legyél bármelyik szinten is. Nekem segített visszaszerezni az önbizalmamat és felkészített az állásinterjúkra. Abszolút az igényeimnek megfelelően alakította az órákat, nagyon rugalmas és segítőkész volt a hozzáállása. Izgalmas témákról tudtunk beszélgetni, természetesen németül.Mindig aktuális videókat, weboldalakat használt fel, az órákat maximálisan ki tudtuk használni. Köszönöm szépen Mariann!

Diána több, mint 2 éve

Csak ajánlani tudom a Tanárnőt. Eszperantó nyelvi órákat vettem nála.
Nélküle nem sikerült volna a nyelvvizsgám. A kezdetekben megszólalni sem mertem, illetve leveleim hibákkal voltak tele. Segítségével 80+%-os komplex nyelvvizsgát tettem. Az órák nagyon sokat segítettek az önbizalmam növelésében, hogy merjek megszólalni. Órái tartalmasok voltak, sosem volt csend, vagy egy üres perc.
Mikor jelentkeztem elég zsúfolt volt a tanárnő naptára, de még így is szakított rám időt. Mindig időre kijavította a házifeladataimat és rengeteget segített az íráskészségem fejlesztésében. Pont emiatt, az íráskészség feladatban majdnem maximális pontszámot értem el. Az órák illetve levelezéseink alkalmával nagyon sok jó tanáccsal is ellátott.
Nagyon szépen köszönöm Tanárnő!

Tóthné Kele Ágnes több, mint 2 éve

Mindenkinek ajánlom Mariannt, aki nyelvet szeretne tanulni. Nagyon kevés időm volt arra, hogy középfokú nyelvvizsgát szerezzek. Az eszperantót választottam, és persze Mariannt. Az órák tartalmasak, célirányosak voltak,érthető, követhető magyarázatokkal. Türelmes, lelkiismeretes felkészítést kaptam, nem utolsó sorban az önbizalmamnak is óriási lökést adott Mariann személye. Az órák minden perce hasznos volt, semmi felesleges "időtöltés" nem volt. Ennek a felkészítésnek köszönhetően sikeres komplex középfokú nyelvvizsgát szereztem, szinte rekord idő alatt. Ehhez Mariann volt a kulcs, ezért mondhatom őszintén, hogy bárkinek, aki nyelvet akar tanulni, őt ajánlom.

Péter Hodozsó több, mint 2 éve

Nagyon jó a Mariannal tanulni, fantasztikus tanár, érthetően magyaráz, türelmes és lelkiismeretes. Segítségével 3 hónap alatt megszereztem az eszperantó nyelvvizsgámat. Szívesen ajánlom mindenkinek, akinek számít az is, hogy nem növeli feleslegesen a tanórák számát. Az órái alatt tömény tanulás, beszéd és gyakorlás volt.

Nora Ny. több, mint 2 éve

Ajánlom mindenkinek a Mariannal való közös munkát, nyelvtanulást!
Németországba való költözés és későbbi munkavállalás miatt kezdtem újra németül tanulni, ehhez Mariann kiváló, célorientált, az igényeimnek és kéréseimnek megfelelő oktatást biztosított. Már az első 6 hét alatt nagyon sokat fejlődött a szóbeli németem. Rengeteg, nagyon hasznos extra tananyagot (hallás, szövegértés, nyelvtan is), módszertani segédletet kaptam, ami változatos, szórakoztató oktatást biztosított. Mariann kitartó türelemmel javította a visszatérő hibáimat, és így célirányosan tudtam ezeket fejleszteni.
Mariannal nemcsak a nyelvtudás fejlesztése garantált, de mindez élvezetes, motiváló, szórakoztató és így hosszú távon fenntartható formában zajlik.

Lili Szonda több, mint 2 éve

Mariann nénit mindenkinek tudom ajánlani, nagyon segítőkész, és mindent elmagyaráz, akárhányszor csak szükséges. Egyszerűvé és érthetővé teszi a néha nehéz nyelvtant is, és mindig igyekszik aktuális és érdekes videókat, weboldalakat keresni és ezekkel a szórakoztató anyagokkal színesíteni és élvezetessé tenni a nyelvtanulást. Az ő segítségével szereztem meg a középiskola alatt az ÖSD középfokú, illetve Corvinus felsőfokú nyelvvizsgát. Most német szakon tanulok az egyetemen, és a szilárd alapok, amiket Mariann nénitől kaptam, nagyban megkönnyítik a tanulmányaimat.

Szurovecz Lúcia több, mint 2 éve

Csak ajánlani tudom Mariann tanárnőt. Rendkívül kedves és segítőkész, az órái mindig izgalmasak. Rengeteg erőt, illetve motivációt ad a tanuláshoz, így a kívánt eredmény biztosan nem marad el. Az általa kiadott változatos feladatok hatékonyan fejlesztik a nyelvtudást, bármely szinten is vagy. Két nyelvvizsgát is sikeresen teljesítettem Neki köszönhetően, illetve a német szakhoz is sok segítséget nyújtott. Nem fogtok csalódni, azt garantálom! :)

Edit Ricsey több, mint 2 éve

Kedves, korrekt, nagy tudású kollégám volt a gimnáziumban, két gyermekem tanára is. Minden helyzetet megold, bátran ajánlom !

Ajtai Ferenc több, mint 2 éve

Ajánlom mindenki figyelmébe Mariann Tanárnőt. Igazán innovatív módszereket és forrásokat használ a nyelvtanítás során. Legyen szó bármilyen nyelvvizsga típusról illetve nyelvvizsga részről, a legkülönfélébb gyakorlatokkal segíti elő a fejlődést. Tanárnő mindig hasznos tanácsokkal lát el,segítőkész és rengeteg motivációt nyújt a nyelvvizsgára felkészülés során.

Molnár D. több, mint 2 éve

Mindenkinek csak ajánlani tudom tanárnőt! Az órák érdekesek és a német beszédkészségre orientáltak. Jól kidolgozott módszerekkel könnyedén megszerezhető a szükséges tudás, bármilyen kérdésem van a tananyaggal kapcsolatban, mindig nagyon segítőkész! Szisztematikusan az adott nyelvvizsga típusra is felkészít, hasonló feladatsorokkal fűszerezve, melyek előfordulhatnak a vizsgán is! :)

Deliné Tünde több, mint 2 éve

Nálam is Mariann az egyik, akit ajánlok némettanárként, noha magam is az vagyok. Középiskolában vele készültem fel többedmagammal először a nyelvvizsgára, majd a felvételire is, sőt az egyetem alatt is kereshettem, ha elakadtam bármiben. Ma már kollégák vagyunk és gyerekeim német tudását ő is csiszolja. Jó szívvel ajánlom bárkinek, vele sikeresen veszi az akadályokat. :)

Papp-Váradi Orsolya több, mint 2 éve

Szívből ajánlom Mariannt! Soha nem ment a nyelv, szinte első pillanattól kezdve a bukás és a kegyelem kettes között lavíroztam az idegennyelvekből (mert több félét próbáltam), így ment ez általánostól az egyetem végéig! Végül, a diploma megszerzése miatt muszáj volt valami számomra is "könnyű" nyelvet keresni, így esett a választásom az eszperantóra. Tanfolyamra jártam, magamtól próbálkoztam otthon és több sikertelen nyelvvizsga (szám szerint 5) után megkerestük Mariannt. A külön órás felkészítés után az írásbeli sikerült a következő alkalommal (6.), sajnos a szóbelin elcsúsztam, de csak a labor miatt, a "felelésem" 87%-os lett! De végül a következő alkalommal (7.) a szóbeli is sikerült! Ezt mind Mariannak köszönhetem!!!!! Egyénre szabottan és töretlen lelkesedéssel készít fel az előtted álló megmérettetésre, nem hagyja, hogy lelombozódj, ha netán nem ment elsőre, folyamatosan biztat, hogy menni fog!! :-) Bátran jelentkezzetek nála, nem fogtok csalódni! Üdv: egy "nyelvbarbár" :D :D :D

K. Adrienn több, mint 2 éve

Marianna Tanárnő segítségével sikerült német nyelvvizsgát és előrehozott érettségit tennem. Nagyon precíz és segítőkész. Órái hatékonyak és érdekesek. Az ő hatására kezdtem el komolyabban foglalkozni a német nyelvvel.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu