Timár Marianna 

 Üzenet küldése
Timár Marianna

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ha velem tanulsz - felkészülsz a közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára - magabiztosan beszélsz az állásinterjún - garantáltan sokat és rendszeresen foglalkozol a nyelvvel - az első pillanattól kezdve használod a megszerzett tudásodat - észre sem veszed, hogy már megint elröppent 45 perc 30 éves nyelvtanári és vizsgafelkészítői tapasztalat, több száz sikeres nyelvvizsgázó, felvételiző az eddigi munkám eredménye. Tanulj Te is velem! Időpont egyeztetés után ingyenes bevezető órán tűzzük ki a céljaidat és beszéljük meg az oda vezető utat. Óradíj: 3000 Ft/45 perc Számlaképes vagyok.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra
Eszperantó nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu