Lakatos Márta 

 Üzenet küldése
Lakatos Márta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


1993 óta tanítok németet minden szinten és továbbra is szeretettel várom a német nyelv iránt érdeklődőket!1995-2005 között minden nyáron német nyelvi tábort szerveztem Steiermarkba, így Ausztria a második otthonom lett. 2001-től idegenvezetőként is dolgozom, csak német csoportokat vezetek. 2012.szeptembertől 2015. szeptemberig Tirolban/ Kitzbühel Ausztriában éltem és egy 5 csillagos szállodában dolgoztam als Kinderbetreuerin. Österreich ist meine zweite Heimat geworden und wie Franz Josef immer gesagt hat: "es war schön, es hat mich sehr gefreut" ...... aber ich bin in Ungarn geboren und mein Herz hat mich zum Plattensee zurückgezogen, so bin ich wieder dahoam, in Balatonfüred. Komm lern mit mir, das macht viel Spass!!!!!!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Német önéletrajz készítés


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu