Molnár-Göb Márton 

 Üzenet küldése
Molnár-Göb Márton

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves leendő diákok! ANGOL és NÉMET nyelvtanítást vállalok. Mindkét nyelvet mintegy 10-10 évig tanultam. Volt lehetőségem élő nyelvterületen is gyakorolni. > Angolul sokat publikálok, YouTube csatornát is vezetek. Éltem a közép-angliai Loughborough városában is. > Németül végeztem Call Center típusú munkát, ami a kommunikáció egyik fontos csatornája. Angol / Német nyelvű önéletrajz készítését is vállalom. A KÍNAI (hanjü) nyelvbe a Konfuciusz Intézetben volt lehetőségem belekóstolni egy intenzív félév keretében. Ebből a nyelvből egyelőre kezdők jelentkezését várom. Elérhetőség, jelentkezés: marton.molnar.gob@gmail.com Skype-felhasználónév: marton.molnar.gob Fizetés: átutalással vagy PayPalon keresztül.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra
Német nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol / Német nyelvű önéletrajz készítése


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Molnár-Göb Márton hozzászólásai

Új hozzászólás

Kovács Katalin 😊 10 hónapja

Nagyon nehezen vágtam bele a fejszémet abba, hogy újra kezdjem az angol nyelv tanulását, sok-sok év sikertelensége után, de Marci órái az elsők, ahol mindamellett, hogy haladunk, és határozottan érzem, hogy fejlődik a tudásom; még a tanár stílusa és személyisége is olyan, ami inspiráló, és könnyed. Eddig mindig vagy túl szigorú tanárokat fogtam ki, vagy olyanokat, akik nem tudtak jól tanítani, vagy motiválatlannak éreztem őket, esetleg a szakmai tudásukkal volt kifogásom, de Marcinál egyiket sem érzem, és határozottan várni szoktam az órákat! :) Teljes szívvel ajánlom őt!

Bakos Róbert 😊 körülbelül 1 éve

Marcival nagyon könnyű tanulni, már az elején baráti hangot vettünk fel. Mindig felkészült és testreszabott segédanyagokat készített nekem németből. Nagyon hatékony vele a nyelvtanulás. Köszi mindent Marci! :)

Szelber Károly 😊 körülbelül 1 éve

Bátran ajánlom az oktatót! Németet tanulok kezdő szinten, Márton minden órára készül külön anyaggal jó minőségben. Ezeket részletesen elmagyarázza, majd ez alapján gyakorlunk is, amit óra után szintén elküld írásban. Rendesen kitölti a 60 percet, aktívan figyel, bátran kérdezhetsz tőle! Haladunk!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu