Nyerges Máté 

 Üzenet küldése
Nyerges Máté

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves tanulók! Kanadai-magyar kétnyelvű angoltanár vagyok, nemzetközi CELTA tanári diplomával! Olcsó korrepetálást kínálok iskolásoknak és e mellett hatékony, beszédcentrikus, érettségire vagy nyelvvizsgára felkészítő internetes órákat adok. Ha érdekelnek a részletek, keresd fel a weboldalam a lenti címen vagy olvass itt tovább! Hi Students, Mate Nyerges here. If you're interested in taking English lessons with me online via Skype or Facebook Messenger, feel free to visit my website at the link below. Cheers, Mate https://angollektor.weebly.com/bemutatkozaacutes--referenciaacutek.html Bemutatkozás: A University of Cambridge CELTA nevű nemzetközi angoltanári bizonyítványával és több mint egy évtizedes tanítási tapasztalattal internetes angolórákat tartok. Az órák 50 perc hosszúak és heti egy vagy két alkalommal érdemes megtartani őket. Az általam kedvelt módszerrel (direct method) a tanulás során a hangsúly a beszéden és az élő nyelv gyakorlati alkalmazásán van, aminek elősegítésére a híres Maximilian Berlitz megközelítését is használom. A módszer főbb elemei: - a tanuló legalább annyit, de inkább többet beszél az órán mint a tanár - rövid szóbeli ismétlés minden új nyelvtani elem begyakorlása után a rá következő órán - nyelvvizsgára való felkészülésnél valódi vizsgahelyzetek létrehozása - egyéni érdeklődési kör figyelembevétele az órák tervezésénél - kellemes relaxált hangulat, ami nem csak egészséges, de segíti a memória működését is - a tanuló önbizalma automatikusan növekszik ahogy egyre nehezebb elemeket egyre könnyebben tud használni a rendszeres ismétléseknek köszönhetően A tanuláshoz csak a következők szükségesek: - laptop vagy egyszerű külső webkamerával rendelkező számítógép internetkapcsolattal - Skype vagy az online video chat programok közül Facebook Messenger vagy Talkie.io - headset vagy legalább fülhallgató használata javasolt a tisztább hangminőség érdekében - (korrepetálás estén) az iskolai tankönyv órán vett részeinek egy-egy beszkennelt vagy mobiltelefonnal lefényképezett oldala, amit legalább pár nappal az óra előtt át tudok nézni Árak: Korrepetálás: 2200 forint/50 perc Nyelvvizsgára, érettségire, interjúra való felkészítés: Heti egy alkalommal: 3200 forint/50 perc Heti két alkalommal: 3000 forint/50 perc Az első bemutató óra és a szintfelmérés ingyenes! Találkozzunk online! Máté Email: matenyerges@yahoo.com Skype ID: matenyerges

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3200 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol korrepetálás iskolásoknak


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu