Katona-Burgyan Eszter 

 Üzenet küldése
Katona-Burgyan Eszter

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Katona-Burgyán Eszter vagyok, főállású magánnyelvtanár. 18 éve foglalkozom angol, német és magyar, mint idegen nyelv tanításával. A pécsi Bölcsészkaron végeztem, majd a skóciai Stirling University-n, illetve a Külkereskedelmi Főiskolán folytattam a tanulmányaimat. Mivel idegenforgalomban és külkereskedelemben dolgoztam a gyermekeim születése előtt, szívesen vállalok gazdasági, üzleti és kereskedelmi (Cambridge BEC Higher, OECONOM, Zöld utcai, BGF, KITEX, LCCI) nyelvvizsgákra való felkészítést. Megemlíteném, hogy a TED videók, a The Economist újságcikkei/ videói és az üzleti témájú mozifilmek nagy népszerűségnek örvendenek a tanítványaim körében. Az általános nyelvórák esetében is kiemelten fontosnak tartom, hogy minden tanítványnak megtaláljuk a megfelelő, hosszútávon motiváló tananyagot - legyen az tankönyv, egyszerűsített olvasmány, eredeti idegennyelvű könyv, TED videó vagy filmsorozat! Ezeket online formában biztosítom is. Weblapom elérhetősége: www.businessenglishonskype.hu Facebook oldalam: Business English on Skype Csak érdekességképpen: a 6 év GYES alatt kisgyermekeknek is szerveztem idegennyelvű játszóházakat. Gyermekeimet is a többnyelvűség szellemében nevelem, ezért szívesen foglalkozom a fiatalabb korosztállyal is online órák keretében. Az utazás számomra szenvedély, ezért spanyol, francia, szlovák, kínai nyelvekkel is próbálkozom. A próbaóra mindenki számára ingyenes! Garantált rugalmas fizetési feltételek, lemondott óráért NEM KELL fizetni! SZÁMLAKÉPES VAGYOK! Óradíjak: 3000 HUF / 45 perc / fő 4000 HUF / 60 perc / fő 4500 HUF / 45 perc / 2 fő 6000 HUF / 60 perc / 2 fő Szaknyelv: 4000 HUF / 60 perc / fő Barátoknak, pároknak, csoportoknak tudok KEDVEZMÉNYT is biztosítani! FONTOS! Francia, spanyol, illetve kínai nyelvekből barter is érdekel! Fordítást, tolmácsolást is vállalok angol / német / magyar viszonylatban! Várom jelentkezésed, s ha egy rövid, szigorúan magyar nyelvű Skype beszélgetés után még mindig velem szeretnél tanulni, egy ingyenes óra időpontját is egyeztethetjük! Érdeklődés esetén az alábbi e-mail címre várom az üzeneteket: katonaburgyaneszter@gmail.com Telefonos elérhetőségem: 30/ 354-57-81 Köszönöm szépen a bizalmat előre is!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra
Német nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Katona-Burgyan Eszter hozzászólásai

Új hozzászólás

Udvardi Mariann 😊 5 hónapja

Eszter rendkívül motiváló személyiség, biztos vagyok benne, hogy mindenkiből ki tudja hozni a maximumot. Engem is észrevétlen juttatott el oda, hogy gátlások nélkül tudok megszólalni angolul. Bármilyen témáról lehet vele beszélgetni, filmeket, könyveket, újságcikkeket vitatunk meg, nem a tankkönyvi anyagot kell bemagolni. Minden óra érdekes, életszerű, nem sablonos. Nem gondoltam volna, hogy a gazdasági angol tanulást is lehet izgalmassá tenni, Eszternek még ez is sikerül.

Kustos Petra 😊 5 hónapja

Eszterrel egy év alatt eljutottunk oda, hogy folyékonyan beszéljem az angolt, így már az állásinterjúk sem jelentenek akadályt. Nyitott szellemiség, bármiről lehet Vele beszélgetni, és kiváló pedagógiai érzékének köszönhetően el tudja érni, hogy az órákat sosem érezzem „tan”óráknak. Vele minden alkalom egy kitekintés a világra. Szeretettel ajánlom mindenkinek, akinek a nyelvtanulás során fontos a kreativitás, a rugalmasság és az eredményesség.

R. Gabriella 😊 6 hónapja

Kedvesség, türelem, 100%-os figyelem, de ha a céljaink eléréséhez fegyelem és tempó szükséges, akkor ezek jellemzik. Ajánlom mindenkinek, aki egy megbízható, kiváló teljesítményt vár Skype-on keresztül. Eszterrel több, mint 3 éve dolgozunk angol és német tudásom. Hetente egy-két alkalommal találkozunk Skype-on.
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu