Katona-Burgyan Eszter 

 Üzenet küldése
Katona-Burgyan Eszter

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Katona-Burgyán Eszter vagyok, főállású magánnyelvtanár. 18 éve foglalkozom angol, német és magyar, mint idegen nyelv tanításával. A pécsi Bölcsészkaron végeztem, majd a skóciai Stirling University-n, illetve a Külkereskedelmi Főiskolán folytattam a tanulmányaimat. Mivel idegenforgalomban és külkereskedelemben dolgoztam a gyermekeim születése előtt, szívesen vállalok gazdasági, üzleti és kereskedelmi (Cambridge BEC Higher, OECONOM, Zöld utcai, BGF, KITEX, LCCI) nyelvvizsgákra való felkészítést. Megemlíteném, hogy a TED videók, a The Economist újságcikkei/ videói és az üzleti témájú mozifilmek nagy népszerűségnek örvendenek a tanítványaim körében. Az általános nyelvórák esetében is kiemelten fontosnak tartom, hogy minden tanítványnak megtaláljuk a megfelelő, hosszútávon motiváló tananyagot - legyen az tankönyv, egyszerűsített olvasmány, eredeti idegennyelvű könyv, TED videó vagy filmsorozat! Ezeket online formában biztosítom is. Weblapom elérhetősége: www.businessenglishonskype.hu Facebook oldalam: Business English on Skype Csak érdekességképpen: a 6 év GYES alatt kisgyermekeknek is szerveztem idegennyelvű játszóházakat. Gyermekeimet is a többnyelvűség szellemében nevelem, ezért szívesen foglalkozom a fiatalabb korosztállyal is online órák keretében. Az utazás számomra szenvedély, ezért spanyol, francia, szlovák, kínai nyelvekkel is próbálkozom. Garantált rugalmas fizetési feltételek, lemondott óráért NEM KELL fizetni! A 3000 HUF 60 perces órát jelent. SZÁMLAKÉPES VAGYOK! Barátoknak, pároknak, csoportoknak tudok KEDVEZMÉNYT is biztosítani! FONTOS!: Francia, spanyol, illetve kínai nyelvekből barter is érdekel! Várom jelentkezésed, s ha egy rövid, szigorúan magyar nyelvű Skype beszélgetés után még mindig velem szeretnél tanulni, egy ingyenes óra időpontját is egyeztethetjük! Érdeklődés esetén az alábbi e-mail címre várom az üzeneteket: katonaburgyaneszter@gmail.com Telefonos elérhetőségem: 30/ 354-57-81 Köszönöm szépen a bizalmat előre is!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra
Német nyelv : 3000 Ft / óra
Magyar nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Önéletrajz/ Motivációs levél készítése angol, német, magyar nyelven; Állásinterjúra való felkészítés; Fordítás 3 HUF / karakter

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Business English


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu