Nagy Andrea 

 Üzenet küldése
Nagy Andrea

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Magyar nyelv és irodalom, ill. német szakos bölcsész és tanár vagyok. Lassan 10 éve oktatok egy középiskolában. Magántanárként is évek óta készítek fel diákokat érettségire, pótvizsgára, javítóvizsgára, fekvételire, ill.korrepetálást is vállalok. Nagyon lelkiismeretes tanárnak tartanak, remélem, Te is így érzed majd!Keress bátran itt üzenetben, vagy a nagyaandrea@gmail.com e-mail címen (röviden írd meg, hogy miért szeretnél tanulni)!Egyeztetünk egy ingyenes próbaórán! Skypon még kevesebb gyakorlatom van(ezért is akciós az óradíjam), de biztosan megtaláljuk a megfelelő módszert, hogy jó eredményeket érj el,hiszen mindig személyre szabottan készülök az órákra.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 1500 Ft / óra
Magyar nyelv : 2000 Ft / óra

Magyar nyelvtan tantárgy : 2000 Ft / óra
Magyar Irodalom tantárgy : 2000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu