Parkánszki Katalin 

 Üzenet küldése
Parkánszki Katalin

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! 2017-ben végeztem el a fordító- tolmács mesterképzést német- holland nyelvpárral. Jelenleg szabadúszó fordítóként dolgozom, de mellette szívesen vállalok tanítványokat is, ahogy egyetemi éveim alatt tettem. Vállalok nyelvvizsgára, állásinterjúra, pótvizsgára felkészítést, korrepetálást. A legnagyobb hangsúlyt a kommunikációra fektetem, de fontosnak tartom a nyelvtan megfelelő elsajátítását is. Ha szeretnél velem tanulni, várom jelentkezésed!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra
Holland/flamand nyelv : 3000 Ft / óra
Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Német irodalom és nyelvtan tantárgy : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu