Van Capelle -Balla Erzsebet - 

 Üzenet küldése
Van Capelle -Balla Erzsebet -

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdv. Kedves Nyelvtanuló! Erzsébet vagyok, diplomas nyelvtanarno. Eloszor a Nyiegyhazi Egyetem tanarkepzo szakan vegeztem 2 nyelvszakon, majd tovabbi nyelvtanari diplomáimat kulfoldon szereztem meg. Tanultam Nemetorszagban, Hollandiaban es Oroszorszagban is, mesteri fokozatra, ill. PhD.-re is jartam. Holland es nemet anyanyelvu ferjemmel sikeresen vezetjuk online nyelviskolankat. Nagy tapasztalat all mogottunk. Moszkvaban 5 evig tanultam nyelvtanarkent dokori kepzesen, igy az oroszt is anyanyelvi szinthez kozeli szinten beszelem. Tanitottam külképviseleti dolgozokat is kulfoldon ( kovetsegi, kulkeres dolgozokat ) nyelviskoalkban, ill iskolakban is. Erettsegire, nyelvvizsgara, potvizsgara, allasinterjura, vagy akar kulfoldi telefonos allasinterjura is sikeresen felkeszitem. Egyeni igenyeknek megfeleloen alakitom az orakat. Az oraim vidamak, a tanuloim felszabadultak, ami elosegiti a gyors ismeretszerzest :) . Szamlakepes vagyok. Csoportos online oktatast is vallalunk. Idopont - egyeztetes alapjan. Email cimem: 1wayonlinelanguageschool@gmail.com Nagyon szep napot kivanok! Udvozlettel: Erzsebet

Nyelvek és Tantárgyak

Holland/flamand nyelv : 3000 Ft / óra
Orosz nyelv : 3000 Ft / óra
Német nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Magyar, mint idegennyelv, Hungarian as foreign language, Német nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu