M. Durucz Nikoletta 

 Üzenet küldése
M. Durucz Nikoletta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Diplomás nyelvtanárként segítséget nyújtok angol és olasz nyelvtanulásban, szintentartást és nyelvvizsgára felkészítést vállalok alap-, közép- és felsőfokon. 2001 óta tanítok nyelveket és 8 éve oktatok interneten is azok számára, akik otthonról szeretnének tanulni. Nagyon szívesen tanítok bármilyen korosztályt. Sok éves gimnáziumi illetve vizsgáztatói tapasztalatom van. Hosszú időt töltöttem Angliában és Olaszországban ösztöndíj és munka keretében. Óráim jó hangulatban telnek, rengeteget beszélgetünk, hanganyagokat hallgatunk, szókincset fejlesztünk és szívesen elmagyarázok bármilyen nyelvtani szabályt. Teljes mértékben figyelembe veszem a személyes igényeket és az oktatási anyagokat ingyen biztosítom. Rugalmas időbeosztással tudok időpontot adni hétköznap. Tartok ingyenes próbaórát (15-20 perc). Szívesen válaszolok bármilyen további kérdésre. Több információ is megtalálható rólam: olasztanar.mlap.hu onlineangoltanar.mlap.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv
Olasz nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu