Csongor Gabriella 

 Üzenet küldése
Csongor Gabriella

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok spanyolt tanulni vágyók. Gabi vagyok és több, mint 9 éve foglalkozom online nyelvtanítással. Immár 12. éve, hogy Spanyolországban élek, ezért vállalok online oktatást. Szerencsés vagyok, hiszen itt a Costa del Sol-on a nyelvet naponta van lehetőségem használni, így az élő, aktuális nyelveket tudom átadni kedves tanítványaimnak. DELE C2 superior diplomával és a málagai egyetem Estudios Hispanicos bizonyítványával is rendelkezem, ezen kívül jelenleg Pedagógiat tanulok az egyetemen. Hatékony módszereimnek köszönhetően már sokan élvezik a spanyolul és angolul beszélés örömeit. Hobbim és szenvedélyem a nyelvtanulás és tanítás. Fontosnak tartom, hogy óráim egyik felét a nyelvtanra fordítsuk, gyakorlati szinten. Az óra másik felében pedig a beszéd, az írás, és a hallgatás utáni értés fejlesztéséé a főszerep, különböző, hatékony módszerekkel. Továbbá előnyben részesítem a nyelv készség szerű elsajátítását. Intenzív, jól bevált egyéni módszer alapján (doy clases de conversación con la gramatica integrada, I do classes of conversation by the integrated grammar) vállalok nyelvtanítást mindazoknak akik gyorsan és hatékonyan szeretnék elsajatítani az élő nyelvet:) Feel and enjoy your Spanish knowledge by me, according to your intention!

Nyelvek és Tantárgyak

Spanyol nyelv
Angol nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu