50% kedvezmény a tagsági díjakra! Megtekintés.

Csongor Gabriella 


Sziasztok spanyolt tanulni vágyók. Gabi vagyok és 10 éve foglalkozom online nyelvtanítással. Immár 13. éve, hogy Spanyolországban élek, ezért vállalok online oktatást. Szerencsés vagyok, hiszen itt a Costa del Sol-on a nyelvet naponta van lehetőségem használni, így az élő, aktuális nyelveket tudom átadni kedves tanítványaimnak. DELE C2 superior diplomával és a málagai egyetem Estudios Hispanicos bizonyítványával is rendelkezem, ezen kívül jelenleg Pedagógiat tanulok az egyetemen. Hatékony módszereimnek köszönhetően már sokan élvezik a spanyolul és angolul beszélés örömeit. Hobbim és szenvedélyem a nyelvtanulás és tanítás. Fontosnak tartom, hogy óráim egyik felét a nyelvtanra fordítsuk, gyakorlati szinten. Az óra másik felében pedig a beszéd, az írás, és a hallgatás utáni értés fejlesztéséé a főszerep, különböző, hatékony módszerekkel. Továbbá előnyben részesítem a nyelv készség szerű elsajátítását. Intenzív, jól bevált egyéni módszer alapján (doy clases de conversación con la gramatica integrada, I do classes of conversation by the integrated grammar) vállalok nyelvtanítást mindazoknak akik gyorsan és hatékonyan szeretnék elsajatítani az élő nyelvet:) Feel and enjoy your Spanish knowledge by me, according to your intention!

Nyelvek és Tantárgyak

Spanyol nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Csongor Gabriella hozzászólásai

Új hozzászólás

László Csaba 😊 9 hónapja

Gabriela tiene un gran conocimiento y una inteligencia emocional igualmente grande, es una persona querida que siempre tiene en mente las necesidades del estudiante. Tiene una amplia experiencia en el campo de la enseñanza de lenguas extranjeras. Sus interesantes y autodesarrollados materiales (videos, fotos, textos) hacen que sus lecciones sean emocionantes. Tengo una lección doble y nunca tuve la sensación de que fuera demasiado larga, ella siempre se las arregló para mantener mi interés. Como ella escogió los temas que me interesaban, el aprendizaje fue aún más fácil. Tuve grandes dificultades con la comprensión auditiva, que pude dominar con los materiales desarrollados por ella misma. Altamente recomendado

Turbucz Erika 😊 körülbelül 1 éve

Minden igaz, amit Gabi a bemutatkozójában ír. Nem csak ígéri a beszédcentrikus, gyakorlatias nyelvtanulást, hanem véghez is viszi. Első perctől kezdve élő, azonnal használható módon tanítja a nyelvet. Szakszerűen elmagyarázza a nyelvtant, de ha belegabalyodsz a nyelvtani kifejezésekbe, akkor le tudja fordítani hétköznapi nyelvre is. Fontos számára, hogy sikerélményünk legyen. Kezdem azt hinni, hogy nincs is olyan, hogy „rossz nyelvérzék”. Csak meg kell találni a megfelelő tanárt. Én megtaláltam! Köszönöm Gabi😊

Szigeti Gabor 😊 körülbelül 1 éve

A legjobb tanar akivel eddig tanultam, amennyiben valoban erdekel amit tanulsz, tole megtanulhatod. Rugalmas az idobeosztast tekintve, jol magyaraz, eszeveszi a gyengeid es erositi azokat, turelmes, es erzodik hogy az elo nyelvet tanitja. (akar szlengeket is, idiomakat, amik a nyelvtan konyvekbol ki szoktak maradni) Ezen felul pluszba imadnivalo szemelyiseg is. szeretem hogy O tartja az orakat.

Hajni több, mint 2 éve

Sziasztok!

Az előttem lévő kommentárokat csak megerősíteni tudom, illetve szeretnék még egy pozitívumot kiemelni Gabi óráiról.

Két hónapja kezdtem el a spanyolt Gabival, valamennyi kezdő tudással rendelkezve. Azt gondolom, mindenkinek megvannak a gyengéi a nyelvtanulásban: valakinek a nyelvtan, valakinek a hallásértés, valakinek az olvasás, kiejtés … stb. Az én „defektem”, hogy teljesen leblokkolok amikor a beszédre kerül sor. A fejemben teljesen összeáll a kép, megvannak a mondatok, de egyszerűen nem tudom kinyögni – ettől persze úgy tűnik az egész, mintha az ég világon nem tudnék semmit :)

Gabi szereti a tanítványait először kicsit megismerni és ezután valamit közösen felépíteni. Ettől nemcsak az órák lesznek közvetlenebben, hanem az erősségeidet – gyengeségeidet megtapasztalva, személyre szabottan tanít téged.

Az én esetemben kb két óra után rájött, hogy mire kell fókuszálnia. Nem mondom, hogy azóta már a politikáról vagy emberi jogokról tárgyalunk, de azáltal, hogy feloldotta bennem a gátlásosságot, MEREK előtte/ vele beszélni, minden hibával együtt.
Így azoknak, akik szintén az én cipőmben járnak, nyugodt szívvel ajánlom őt ;)

Noémi Molnár több, mint 2 éve

Hola chicos! :)
Minden szorgalmas tanulni vágyóknak szeretnénk ez úton is ajanlani Gabi fenomenalis óráit, nem utolsó sorban azoknak a jófej pároknak akik közösen kívánnak belevágni egy önszorgalmazó nyelvtanulásba! ;) Párommal karöltve sajátítjuk el a spanyol nyelvet Gabitól és természetesen csak a legjobbakat tudjuk ígérni mindenki számára! ;)
¡vive el español!
Adiós: Noemi y Peter ;)

Dóra több, mint 3 éve

Gabi szuper tanar!!!
Minden ora precizen, logikusan fel van epitve az igenyeimre szabva. Törekszik a valtozatossagra, mindig keszül videoval, kisfilmmel, izgalmas olvasmannyal vagy különbözö spanyol dalokkal, a nyelvtani reszeket is igyekszik ezaltal feldobni :) Nagyon-nagyon közvetlen, türelmes es ´jofej´ tanar, mindenkinek batran ajanlom! ;)

Tímea Kerner több, mint 3 éve

Gabi a legjobb nyelvtanár akinél valaha tanultam/tanulok. Anyanyelvi szinten beszél, és mivel kint él, nem azt a "tankönyvszagú" spanyolt beszéli mint az itthon élő spanyoltanárok. Az órákon végig spanyolul beszél, csak a nyevtant magyarázza magyarul, ha szükséges. Mindig várom az órákat, és nem érzem kényszernek mint a gimiben.
Mindenkinek ajánlani tudom aki a nyelvvizsgapapír mellett igazi gyakorlati spanyoltudást is szeretne. ;)

Éva Hagymási-Kerekes több, mint 3 éve

Gabi tanítási módszere nem a hagyományos, iskolában megszokott oktatáson alapszik, így nem kell kötelezően megvásárolni nyelvtan könyvet sem. Az általa kialakított anyag szerint haladunk, ami logikusan felépített. Minden alkalommal helyére kerül valami, ami addig nem volt teljesen világos. Nagyszerűen magyaráz. Az órák változatosak, érdekesek. igyekszik az általa megfogalmazott definíciókkal felvezetni a száraz anyagot. Ezáltal olyan alapot kapsz, amire már bátran lehet a szókinccsel építkezni. A biztos nyelvtani tudás szép érthető magabiztos beszédet ad.Nagyon jó módszere van a szavak és a mindennapi életben szükséges mondatok, kifejezések elsajátítására is. Mint embert is nagyon csodálom azért, hogy ilyen lelkesedéssel és odaadással tudja tovább adni a spanyol nyelv iránti érdeklődését. Öröm vele "tanulni'! Már lassan 3 éve vagyok a tanulója :-)

Bianca Bősze több, mint 3 éve

Ha unod a monoton és "könyvszagú" nyelvórákat és az élő nyelvet szeretnéd megtanulni, akkor megtaláltad a megfelelő nyelvtanárt :)
Egyedi és személyre szabott feladatok, témák, melyek minden esetben a meglévő tudásszintnek is megfelelnek. A nyelvtan olykor bonyolultabb szabályai megértésének magyarázata, a szókincs bővítése és a jó hangulat minden nyelvórán jelen van. Így a tudás fokozatosan és sikerrel mélyülhet el a tanuló számára a biztos alapok ismeretével.
Türelmes, kreatív és segítőkész; már több mint két éve vagyok lelkes diákja. :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu