Füzesi István 

 Üzenet küldése
Füzesi István

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


HATÉKONYSÁG, CÉLTUDATOSSÁG, EREDMÉNYESSÉG! Ha velem tartasz, - MOTIVÁLT leszel a tanulásban, - EGYEDI órákban, SZEMÉLYRE SZABOTT feladatokban részesülsz, - Órákon kívüli, GYAKORLÓ feladatokat is kapsz, így gyorsabb és gazdaságosabb lesz a felkészülés, - Elsajátíthatod a SZÁMÍTÁSI FELADATOK levezetését, - Sikeresen felkészülhetsz az ÉRETTSÉGIRE, OSZTÁLYOZÓ VIZSGÁKRA, DOLGOZATOKRA, TANÓRÁKRA, - Megértheted a HÁZI FELADATOK megoldásait. Biológia-kémia szakos tanárként több, mint 10 éve foglalkozom egyéni és kiscsoportos kémia oktatással, ezen belül az online felkészítésben is nagy gyakorlatom van. Munkám során az motivál, hogy hogyan tudom a tanítványaimat a céljuk eléréséhez leghatékonyabban hozzásegíteni. Az első óra INGYENES, VESZÍTENIVALÓD NINCS! ÉRDEKLŐDJ BÁTRAN! fb.com/onlinekemia/

Nyelvek és Tantárgyak

Kémia tantárgy : 3000 Ft / óra


Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu