Inaktív oktató

Tóth Kristóf 

 Üzenet küldése
Tóth Kristóf

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! Kíváncsi vagy, kit rejt a maszk? :-) Tóth Kristóf vagyok és online német nyelvoktatással foglalkozom. A hétéves pályafutásom alatt több mint 400 ember tanítottam és segítettem, hogy összebarátkozzon a német nyelvvel. Skypeon dolgoztam angol, török, ukrán és kínai anyanyelvűekkel is. A motiváció fontos szerepet játszik a nyelvtanulásban, ezért mindig az a cél lebeg előttem, hogy egy olyan tanulási környezetet teremtsek, ami arra ösztözi az embereket, hogy bátran használhatják a megszerzett tudást. Félelmek és gátlások nélkül Sok időt töltök egyedi metódusok fejlesztésével, amik nagyságrendekkel növelhetik a hatékonyságunkat. Folyamatosan bővítem a quizlet-profilomat (https://quizlet.com/fragkristof), ahol több mint 10 000 szó vár arra, hogy könnyed, játékos módon elsajátítsd. 2018-ban elindítottam a facebook oldalamat is (www.facebook.com/fragkristof/), ahol hanganyagokat, érdekes cikkeket, illetve nyelvtani érdekességeket osztok meg. Mindemellett azt is fontosnak tartom, hogy az órák jó hangulatban teljenek. Ismerjük meg egymást! Legyünk tanulóbarátok! Az első óra ingyenes. Ezen "találkozás" alkalmával megbeszéljük, hogy milyen módon tanulhatnánk tovább a legeredményesebben (heti óraszám, tananyag, tanmenet). A továbbiakban egy óra 3500 Ft/ 45 perc, 4000 Ft/ 60 perc illetve 6000 Ft/ 90 perc. Egyéni és csoportos órákat is tartok. ÖSD, Goethe, illetve Telc vizsgákra való felkészítés vállalok felsőfokig. Keress bátran! Kristóf Skype: onlinenemetsopron (ha itt nem tudsz írni, vagy 1 napon belül nem válaszolnék, akkor keress skype-on! A lenti órarendet nem aktualizálom folyamatosan, tehát a megjelölteken kívül is lehet szabad órám))

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Tóth Kristóf hozzászólásai

Új hozzászólás

Timea Nagy 🙂 8 órája

Pörgös, teljes mértékben egyénre szabott órák. Sikerült gyors tempóban átismételnünk a számomra fontos részeket és nagy hangsúlyt fektetni a beszédre! Köszönöm az együtt tanulást!

Németh Ádám 😊 8 napja

Köszönöm szépen az együtt tanulást. Kristóf az egyéni igényeimhez alkalmazkodva nagyon rugalmasan kezelt engem. Mindig odattette magát, többnyire jobban mint én ;) Nincs üresjárat az óráin, nagyon célorientált.

Toldik Janos 😊 3 hónapja

Sziasztok! Kristof csak ajánlani tudom. Mint sokan mások nekem is nagyon nehezemre esett leülni nyelvet tanulni ,szörnyűnek es reménytelennek gondoltam magam. Mióta vele tanulok elmúlt a reménytelenség ,nem is gondoltam volna, hogy egyszer a nyelvvizsgára fogok készülni.Jo vele tanulni, es érti a dolgát. Köszönöm Kristof :-)

Krisztina 😊 4 hónapja

Kristóf türelmes, szükség esetén többször is elmagyarázza a problémás nyelvtani részeket. Alapvetően a német kommunikáció fejlesztése miatt kerestem fel, ennek megfelelően alakította ki az óráinkat. Emellett folyamatosan pótoljuk a nyelvtani hiányosságaimat is. Az órák jó hangulatban telnek, jó szívvel ajánlom.

Anita 😊 5 hónapja

Konkrét kéréssekkel érkeztem Kristófhoz, mivel számomra a halott szövegértés és beszédkészség fejlesztése volt a fontos. Nagyon elégedett vagyok, mert sokat fejlődtem az elmúlt időszakban. Kristóf nagyon rugalmas, türelmes és mindig felkészült. Érdekes feladatokkal, témákkal vár minden órán, amik mindig jó hangulatban telnek. Kristófot csak ajánlani tudom mindenkinek:)

Norbert Marki 😊 7 hónapja

Ha ezt az üzenetet olvasod ne keres tovább, vele nem nyúlsz mellé 😄 Napokik tanakodtam hogy kit is válasszak, végül a lófejes srác mellett döntöttem. Szerencsémre. Nehéz eset vagyok ha tanulásról van szó, de vele még is könnyen megy a tanulás. Az órák hangulatossak és ami a lényeg hogy gyorsan érezni lehet az eredményt. Ajánlom mindenkinek, jó fej tanár 😊

Vértesyné Polgár Beáta 😊 7 hónapja

Kristóffal nagyon jó együtt tanulni, rugalmas, mindig aszerint alakítja az órát, hogy engem épp mi foglalkoztat, miről szeretnék tanulni, beszélni, vagy épp mire van szükségem a munkám során. Nagyon megbízható, az órákat mindig pontosan kezdi.

Gergő Szekeres 😊 7 hónapja

Gyakorlati tudás megszerzéséhez kerestem némettanárt, akivel saját ütemben, a hibáimat javítva és az eddig megszerzett rendszertelen tudásomra építve tudok előre haladni. Kristóf remekül alkalmazkodott a kihíváshoz, már néhány hét elteltével sokkal gördülékenyebben tudtam kommunikálni, és a gyenge szókincsemet is jól tudtam fejleszteni az online feladványaival. Remek beszélgetőpartner, az órák nagyon jó hangulatban, lendületesen telnek. Kiemelném, hogy nem az a típusú tanár, aki az óra felét a leckéd javításával tölti, és előre, profin felkészül az órákra. Életem során volt szerencsém elég sok némettanárhoz, és sajnos a többségében csalódnom kellett. Azonban Kristófot mind szakmailag, mind emberileg csak ajánlani tudom.

Szabó Bence 😊 9 hónapja

Rendkívül türelmes, akár 1000 szer is elmagyarázza a dolgokat ha kell :) Az órákat is nagyon rugalmasan tudjuk megszervezni. Változatosak a feladatok amiket csinálunk és sosem unalmas. Pár hónapja kezdtük a nulláról és még ugyan nagyon az elején tartunk de mondhatom hogy mérhető a fejlődés :) Nagyon örülök neki hogy együtt tanulunk.

Enikő 😊 9 hónapja

Először a Párom kezdett Kristóffal tanulni. Annyira szerette az órákat és elégedett volt, hogy én is kedvet kaptam. Kristóffal az órák jó hangulatban telnek, de tud szigorú is lenni, ha lazsálni kezdenék. Mindig nagyon türelmes és rugalmas. Nagyon sokat fejlődött a német nyelvtudásom és sokkal bátrabban szólalok meg, mint előtte. Örülök, hogy tőle tanulhatok! Profi tanár!

Meli 😊 9 hónapja

Az élet úgy hozta, hogy német ajkú országba költöztem, ezért fontossá vált, hogy bátran tudjak kommunikálni, ügyeket intézni, illetve pótoljam a nyelvtani hiányosságaimat németből. KRISTÓF több szempontból ideális tanár számomra: - BARÁTSÁGOS, de ha kell SZIGORÚ - RUGALMAS az órák időpontjával kapcsolatban, - a tanulás JÓ HANGULATBAN telik, - ÁR/ÉRTÉK ARÁNYBAN KIVÁLÓ, nem arra törekszik, hogy leteljen a 60/90 perc, hanem végig fenntartja a figyelmem VÁLTOZATOS, MODERN FELADATOKKAL, és GYAKORLÁSNAK is IZGALMAS HÁZIKAT ad, - a NYELVTAN mellett fontosnak tartja a KÉTIRÁNYÚ KOMMUNIKÁCIÓT, valamint a HALLOTT ÉS AZ OLVASOTT SZÖVEG ÉRTÉSÉT is, de a LEVÉLÍRÁS sem marad ki a repertoárból, - sok energiát fordít EGYEDI SZÓKÁRTYA-GYŰJTEMÉNYének frissítésére is, amellyel könnyen tanulhatunk telefonunk segítségével bárhol bármikor… Ha már az oldalra tévedtél és végigolvastad a kommentem is, akkor irány egy próbaóra, nem fogsz csalódni! ;)

Gábor 😊 9 hónapja

Én már tudom kit rejt a maszk. :) Nem csak egy profi és türelmes német tanárt, hanem egy Barátot, akivel jó hangulatban telnek a hasznos német órák.

Bálint 😊 10 hónapja

Hasznos, tanulságos órák, sok beszélgetés és érdekes anyagok, türelmes és professzionális tanár. Bátran ajánlom!

Máté Brigitta 😊 körülbelül 1 éve

Én teljesen kezdőként fordultam Kristófhoz ez év januárjában. Soha nem tanultam előtte a nyelvet, viszont azóta rengeteget fejlődtem. Hiszem és vallom, hogy egy nyelv szeretete is nagyban függ a tanártól. Én szeretem a német nyelvet! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek Kristófot, szerintem a legjobb német tanár!

András Schweiz 😊 körülbelül 1 éve

Svájcban élő magyarként kerestem meg Kristófot 2017 Decemberében. Azóta nagyon sikeresen és eredményesen dolgozunk együtt. Az órák színvonalasak, érdekesek és a hatékonyságra fokuszálnak. Kristófot csak annak ajánlanám, aki tényleg tanulni szeretene és sikeres nyelvvizsgákat tenni. Jelenleg a B2-re készülünk a sikeres Goethe B1 után (95% +). Remélem a C1-ig is eljutunk majd egyszer...

Dániel 😊 körülbelül 1 éve

Színvonalas órák és egy nyugodt, figyelmes tanár. Ajánlom mindenkinek! :)

Tímea Farkas körülbelül 1 éve

Sziasztok! Először több tanártól is vettem próbaórákat itt a Skypesulin, de végül Kristóf mellett döntöttem. Kb. február eleje óta tanulunk együtt. A nulláról kezdtem vele a német tanulást. Szerintem szuper tanár! Szeretem, hogy modernül tanít, jól motivál, türelmes, sokféle anyagot ad az alapján, hogy mi érdekel és mi a célod. Tényleg mkinek csak ajánlani tudom, aki hatékonyan, jól meg akar tanulni németül! Nagyon sokat fejlődtem vele és immáron a nyelvvizsga felé robogunk. Amelett, hogy a tanárom lett egyben a barátommá is vált ez idő alatt! Ha egy mondatban kéne őt összefoglalni: Er ist ein Hammer! :)

Klaudia Kovácsné Bíró körülbelül 1 éve

Kristóf mindkét lányunk szerint a legjobb tanár! Nagyon vicces,és az órákat rendkívül jól adja le. Igazodik a gyerekekhez tanrendjéhez ,és mindig a legjobbat hozza ki belőlük. Korábban több tanárral is próbálkoztunk, de Kristóf a legjobb! A lányok látványosan fejlődnek, és ezt a tanáraik is észrevették. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Jó választás ha németet szeretnél tanulni stresszmentesen.

Gábor Oláh körülbelül 1 éve

Nehéz megfogalmazni, hogy mennyire jó tanár. Párommal ketten tanulunk már egy éve vele. Sokat fejlődött a nyelvtudásunk. Ha német nyelvtanárt keresel, ne keresd tovább. Ő az embered! Er ist dein Mann!

Szilárd körülbelül 1 éve

***** Kicsit bővebben :) Nagyon klasz órákat ad Kristóf, észre sem veszem, hogy repül az idő amikor tanulunk..... Nagyon élvezetes amit és ahogy átad..... Mindenkinek ajánlom aki egy profi, tapasztalt, jófej tanárt szeretne.......

Anita több, mint 2 éve

Váóó, mennyi pozitív hozzászólás. :) és mind mind igaz! Nagyon szuper órákat tart Kristóf. Ajánlom minden lelkes nyelvtanuló társamnak :D

Brigi több, mint 2 éve

Kristof ist ein jugedfrischer aber auch sehr professioneller Lehrer, mit großen Erfahrungen. Er hat mir die Deutsche sprache relativ schnell beigebracht. Relativ schnell, weil Deutsch eine komplizierte Sprache ist. :) Vielen Dank Kristóf

Peszlen Móni több, mint 2 éve

Sziasztok! Minden elismerésem Kristófnak. Sokat segített, hogy boldoguljak a hétköznapokban, ami Svájcban nem is olyan egyszerű, még úgy sem, hogy beszélek angolul.

Lila Nagy több, mint 2 éve

Kristóf a harmadik némettanárom és úgy érzem, hogy megtaláltam vele az "igazit"! :) hetente 2*90 percet tanulunk és a hétköznapokban ez egy hatalmas plusz!

Gábor Mátyás több, mint 2 éve

Ma megkaptam az eredményeimet!:) ÖSD B2 91/100 pont!:) hála Kristófnak!:)

Piroska Mészégető több, mint 2 éve

Két hónapja tanulunk és a szókincseknek és az érthető magyarázatoknak hála sokkal jobbak beszélek. Köszönöm szépen Kristóf!

Balogh Petra több, mint 2 éve

Még mindig Kristóf a legjobb! :) megvan a c1-es nyelvvizsgám! Juppeee:)

Aditya K több, mint 2 éve

Professioneller Lehrer! Aditya aus Indien

Dániel Szerencsi több, mint 2 éve

Super! Ha jó tanárt akartok, szerintem jelentkezzetek minél előbb, mert hamar elfogynak a helyek. Az ilyen jó tanárt keresik! Hajrá Kristóf!

Eathen Smith több, mint 2 éve

Ausgezeichneter Lehrer! Ethan aus der USA

Antónia Kiss több, mint 2 éve

Maximálisan elégedett vagyok Kristóffal! Szinte rögtön válaszolt és még aznap meg is tartottuk a próbaórát! Két hete tanulunk heti 3 órában és hatalmas a fejlődés! Az hogy még a szótanuláshoz is ad anyagot nekem egy nagy plusz! Ajánlom mindenkinek!

Jirina több, mint 2 éve

Hallo Leute, ich will mit euch meine Erfahrungen teilen. Kristof ist ein echt rutinierter und zuverlässiger Lehrer mit viele Erfahrungen und mit guter Einstellung. Ich komme aus Polen und lebe seit 2 Jahren in Deutschland. Ohne Kristof hätte ich viele Schwierigkeiten mit der Sprachen. Ich bin sehr dankbar für dich!

Szabolcs P több, mint 3 éve

Naprakész , jól felkészült , érti is amiről beszél. Gyakorlatokon túl ad még segítő példákat , amikkel tuti , hogy mindenki megérti az anyagot. 10/10

Sebestyén Andi több, mint 3 éve

Kristóf a nyerő választás, ha úgy akarsz nekivágni a nyelvvizsgának, hogy tudod mit csinálsz. Az érettségi után vele készültem. Sokkal többet kaptam mint egy bizonyítvány. :) szuper volt a közös munka és használható tudást kaptam. Nagyon szuper a szókincs, amit ő maga csinál a virtuális szókártyákkal, jegyzetekkel. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Petra Zolak több, mint 3 éve

Sziasztok! egyetértek az előttem szólókkal. Kreatív, figyelmes ember, türelmes, precíz tanár. Csak ajánlani tudom! Petra

Krisztian Teglas több, mint 3 éve

Sziasztok!
Jobb német tanárt mint Kristóf, még elképzelni sem tud az ember. Remekül, türelmesen és mindenki által érthető módon magyarázza el a német nyelvtant ezzel próbálva felhívni a tanuló figyelmét arra, hogy a német nyelv nem is annyira bonyolult, mint ahogy azt az ember először gondolja.

Sándor több, mint 3 éve

46 évesen kezdtem németet tanulni, mivel kint élek. Örülök, hogy ilyen jó emberrel tanulhatok. Az órák árak is nagyon jutányos, főleg annak tekintetében mennyi érdekes dolgot, plusz információt és ábrát kapok!

Timi több, mint 4 éve

Szuper tanár Kristóf! Jó vele tanulni, érthetően, türelmesen elmagyaráz mindent. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Halász Anita több, mint 4 éve

Csak dicsérni tudom Kristófot! Fél év alatt a nulláról eljutottunk addig, hogy bátran meg merek szólalni és el tudom mondani amit akarok, persze még van mit tanulnom :) Sok kreatív feladatot csinálunk, szimulációkat és ha valamit nem értek szuperül rá tud világítani a megoldásra. csak így tovább! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu