Pál Norbertné Zsuzsa 

 Üzenet küldése
Pál Norbertné Zsuzsa

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


10 éve tanítok alsó tagozatos diákokat, és emellett 5-6. osztályos diákokat is korrepetáltam magyar nyelv- és irodalom tárgyból. Nagyon szeretek tanítani, szeretem, ha a gyerekek szemében felcsillan a felfedezés és megértés szikrája. Olyan tanulókat tanítanék, akik külföldön élnek magyar szülőkkel és nincs lehetőségük a magyar oktatási anyag elsajátítására más módon, csak az interneten keresztül, valamint év végi osztályozó vizsgákra is felkészítem őket.

Nyelvek és Tantárgyak

Magyar Irodalom tantárgy : 2500 Ft / óra
Magyar nyelvtan tantárgy : 2500 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Alsó tagozatos tantárgyak


Vállal Általános iskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu