Pamela gerard 

 Üzenet küldése
pamela gerard

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözlöm, 20 évig tanítottam francia nyelvet Budapesten, minden szinten és hát mindenféle nyelvvizsgára, felvételire, munka interview, ....Most Nizzába élek, folytatnám a munkámat, örömet leltem az elért eredményekben:) Egy tanóra: 60 perc:20 euros Nizza belvárosába, 5 perc gyalog a tengertől tartozkodom egy nagy műhely/lakásba, festő is vagyok, külön erkélyes szobát, akár, teljes ellátással tudok ajánlani, nyelvórákkal fűszerezve.

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu