Online Teacher 

 Üzenet küldése
Online Teacher

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Induló tanfolyam: 7 osztályosoknak matematikából felvételi előkészítő! Részletek itt: https://onlineoktat.hu /akciok 15 éves oktatási tapasztalattal vállalok magántanítványokat matematikából általános iskolásoknak, informatikából általános és középiskolásoknak középszintű érettségi szintnek megfelelő felkészítést felnőtteknek is. Informatika témakörök: Word, PowerPoint, Excel, Access, alapfokú weblapszerkesztés, WordPress alapú sablonszerkesztés, mobilbarát, responsive weblap, keresőoptimalizálás. Képszerkesztők (Gimp, IrfanView), ECDL vizsga felkészítést Excel-ből Budapesten személyesen is akár csoportoknak felszerelt, bérelt oktatóteremben. Fő profilom az online oktatás mindkét tantárgyból. Internetes oktatás lehetséges skype-on. Végzettségem: Matematika szakos tanár valamint felsőfokú OKJ oktatásinformatikus. Kedvenc időtöltésem: Weblapszerkesztés Óradíjak a weblapon: https://onlineoktat.hu/arak (2200 Ft-2800 Ft) Facebook: https://facebook.com/onlineoktat.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Matematika tantárgy : 2500 Ft / óra
Informatika tantárgy : 2800 Ft / óra
Irodai alkalmazások (Office) tantárgy : 2800 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Excel, Powerpoint, Word, Access, Gimp, IrfanView, Kompozer


Vállal Általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu