Papanecz Krisztina 

 Üzenet küldése
Papanecz Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Diákok! Német, angol szakos középiskolai tanár vagyok, már évek óta tanítok online is, amit nagyon szeretek. Óráim általában nagyon kommunikatívak, az óra legnagyobb részében beszélgetünk (spontán vagy témák szerint, képek segítségével, párbeszéd stb, a diák céljaitól függően). Viszont én fontosnak tartom a nyelvtant is, mert szerintem anyanyelvi környezeten kívül egy felnőtt sokkal gyorsabban és helyesebben meg tudja tanulni a nyelvet, ha nyelvtannal is foglalkozunk. Természetesen vannak kivételek, de a kisgyerekeket kivéve a legtöbb tinédzser és felnőtt igényli a nyelvtant is. Ezen a téren fontos, hogy természetesen nem a nyelvtani szabályok bemagolására helyezem a hangsúlyt (kivéve, ha ezt kéred), hanem a nyelvtani szerkezetek megértésére és aktív használatára. Nyelvtannal alapvetően órán csak röviden foglalkozunk (kivéve, ha a diák kifejezetten a nyelvtannal szeretne foglalkozni) és az óra után küldök handout-okat, magyarázatokat és ami nagyon fontos, házi feladatokat. A házi feladat nálam mindig nagyon egyénre szabott , mert a feladatokba mindig beleépítem az adott órán/órákon tanult új szavakat, nyelvtant, a diák tipikus és visszatérő hibáit stb. Pontosan emiatt a személyreszabottság miatt magasabb az átlagnál az óradíjam, mert ez sok készülést igényel részemről. Cserébe viszont a diák általában sokkal gyorsabban fejlődik, mintha tucatfeladatokat kapna. Fontosnak tartom az ismétlést is, ezért ezt is mindig beleépítem az órákba, házi feladatokba. Még egy fontos dolog: Én szeretem a hibákat!!! :) Tehát kérlek hibázz nyugodtan, mert csak akkor fogok tudni segíteni neked. Ha mindig direkt csak azt mondod, amiben biztos vagy, hogy helyes, nem fogsz fejlődni és kötetlenül beszélni sem fogsz tudni. Amikor beszélgetünk, általában nem foglak megállítani és kijavítani minden egyes hiba után (hacsak nem kéred), viszont jegyzetelek folyamatosan és a beszélgetés után együtt kijavítjuk a legfontosabb hibákat. Az órákon Google dokumentumot használok, ahova minden szót, mondatot leírok, ami nehézséget okozott neked az órán. Emiatt neked nem kell jegyzetelned, ha nem akarsz, hiszen az óra után mindent pontosan látni fogsz a dokumentumban. Ezért az órán tényleg a beszéd és megértés gyakorlására tudsz koncentrálni és ráadásul leírva is látod azonnal az új szavakat, ami vizuális beállítottságú embereknél nagyon nagy előny! Természetesen mindenben a diák céljaihoz és igényeihez igazodom, tehát ha Te máshogy szeretnél tanulni vagy másra szeretnél koncentrálni, szólj bátran, nagyon rugalmas vagyok! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 4000 Ft / óra
Angol nyelv : 4000 Ft / óra
Magyar, mint idegen nyelv nyelv : 5000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  fordítás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu