Papp Krisztina 

 Üzenet küldése
Papp Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Angol nyelv, német nyelv és történelem eredményes elsajátításában tudok segíteni SZÁMLAKÉPESEN, ha nyelvvizsgára, érettségire készülsz vagy a munkádhoz van szükséged használható nyelvtudásra. A felkészültségemet illetően: • az egyetemi tanulmányaim alatt nyaranta Németországban és az Egyesült Államokban dolgoztam, hogy anyanyelvi környezetben sajátítsam el a nyelveket. • Dolgoztam korábban fordítóként és tolmácsként a magánszektorban. • Egyetemi szintű mestertanári képzettséggel rendelkezem. Amit kínálok: • általános, • idegenforgalmi vagy egyéb üzleti- szakmai nyelvvizsga felkészítés angol és német nyelven • nemzetközileg elfogadott (TOEFL, TOEIC, IELTS) és hazai (ECL, TELC, DEXAM, Origo, BGE, BME, KITEX, Zold Ut) vizsgákra • igény esetén a történelmet is tanulhatjuk idegen nyelven. Egyénileg, párban, kiscsoportban egyaránt, lassabb tempóban vagy szuperintenzíven a nyelvvizsga, érettségi vagy állásinterjú előtt, mindenkinek egyénre szabottan. Első alkalommal 20 perces szintfelmérés INGYENESEN: felmérem, hol tartasz jelenleg és hová szeretnél eljutni, mennyi idő alatt. Ezt követően egyéni felkészülési tervet kap mindenki írásban, hogy nyomonkövethető legyen a fejlődés mindenki számára. Személyre szabott tananyaggal, könnyedén, kellemes hangulatban sikerélmény mindenkinek a nyelvtanulás! Elérhetőségeim: +36303150626 leanyvarine.krisztina@gmail.com https://www.facebook.com/pappnyelvoktatas/ Skype: live:leanyvarine.krisztina_1

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3300 Ft / óra
Német nyelv : 3300 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Idegenforgalmi, kereskedelmi és egyéb üzleti szaknyelvi felkészítés, önéletrajz, motivációs levél írása idegen nyelven, fordítás

Egyéb tantárgy, szolgáltatás üzleti kommunikáció


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Papp Krisztina hozzászólásai

Új hozzászólás

Csenge 😊 4 napja

3 hónap alatt készültünk fel a középfokú KITEX-es idegenforgalmi német nyelvvizsgára. A sok hiányosságom ellenére így is sikerült mindent átbeszélnünk és felkészülten tudtam a nyelvvizsgára menni. Kriszti következetes, felkészült és lelkiismeretes tanár, egyben egy kedves, jó humorú, megértő és rugalmas személyiség. (Külön plusz, hogy annyit kellett készülnöm az órákra, hogy nem maradt időm kétségbeesni sem.) Nagyon köszönöm a közös munkát és teljes szívvel ajánlom másoknak is :)

Dóri :) 😊 körülbelül 1 hónapja

Kriszti nagyon precíz és pontos. A vele eltöltött néhány hónapban a gazdasági angol nyelvtudásom sokat fejlődött. A sok házifeladat és az órák meghozták a várt eredményt is. Mindenkinek csak ajánlani tudom:)

Nagy Vencel 😊 2 hónapja

Sikeres középfokú nyelvvizsgát tettem elsőre és ebben Kriszti nagyon nagyon sokat segített. Kedves, rugalmas, mindenben segít. Mindenkinek csak ajánlani ajánlani tudom!

Péter 😊 4 hónapja

Felkészült, profi tanár. Segítségével 3 hónap alatt felkészültem és sikeres angol felsőfokú nyelvvizsgát tettem elsőre.

Sándor 😊 4 hónapja

Kedves, lelkes, felkészült ahogy egy nyelvtanárnak lennie kell. Munka mellett a rugalmas időbeosztás megoldható. Személyre szabott tananyagnak hála mindenki a saját tempólyában tud haladni.

Végsőné Kulcsár Anita 😊 4 hónapja

Angol középfokra készültem Krisztivel. Pedagógus szemmel nézve is profi tanár. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával, a felkészültségével. Kisgyermekes anyaként a rugalmassága és a skype-os tanulási lehetőség is nagy segítség volt számomra.

Dávid 😊 4 hónapja

Kriszti felkészült, precíz, jó anyagai vannak. A segítségével pár hónap alatt felkészültem és elsőre sikerült a német B2 gazdasági nyelvvizsgám.

Petra 😊 4 hónapja

Kriszti a legjobb nyelvtanár akivel eddig találkoztam. Pontos, felkészült, rugalmas, és nagyon jól tanít. 2018 szeptemberben találkoztam, de akkor még csak ismerkedtem a német nyelvvel, majd februártól nyelvórákat vettem Krisztitől, és most 2019 májusában sikeres B2 gazdasági német nyelvvizsgát tettem. Az eredmény magáért beszél, csak azt sajnálom, hogy nem korábban kerestem fel. Nagyon hálás vagyok neki és továbbra is szívesen tanulom vele a német nyelvet.

Zoli 😊 4 hónapja

Kriszti nagyon jó oktató, a felkészültsége és a segítőkészsége illetve a precizitása és rugalmassága párját ritkítja. A 0-ról segített eljutni oda, hogy gond nélkül sikerült teljesíteni az üzleti angol nyelvvizsgát. Valamint szerintem remek alapot teremtett egy felsőfokú fokú nyelvvizsga megszerzéséhez is. Az órák mindig remek hangulatúak és nagyon könnyű vele megtalálni a közös hangot. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon hálás vagyok neki a segítségért

Czakó Réka 😊 5 hónapja

Krisztina nagyon jó hangulatú órákat tart, felkészült és rugalmas tanár. Neki köszönhetően pár hét alatt fény gyúlt az agyamban és úgy tudok a német utcákon végigmenni, hogy értem a feliratokat. Nem ijedek meg ha boltban hozzám szólnak, a Tv műsorok, német nyelvű filmek már-már szinte valódi szórakozást jelentenek (😁) és még egy-egy egyszerűbb újságcikket is elolvasok. Köszönet érte!

M. Erika 😊 6 hónapja

Krisztinával a tanulás könnyen és jó hangulatban telt. Rövid időn belül jelentős változást értünk el. Nagyon hálás vagyok neki. Kedves, precíz és lelkiismeretes oktató. Mindig felkészült és szem előtt tartja a kitűzött célt. Rugalmas időbeosztás, munka mellett is kivetelezhetőek voltak az órák.

I. Timi 😊 6 hónapja

Ha céljaid vannak, Krisztinával biztos célt érsz. Naprakész, jó anyagai vannak, legyen szó hallott szöveg értéséről, vagy írásbeli kézségek fejlesztéséről. Köszönöm még egyszer.

I. Timi 😊 6 hónapja

Ha céljaid vannak, Krisztinával biztos célt érsz. Naprakész, jó anyagai vannak, legyen szó hallott szöveg értéséről, vagy írásbeli kézségek fejlesztéséről. Köszönöm még egyszer.

B. Dániel 😊 7 hónapja

Üzleti angolba kértem a segítséget és teljes mértékben elégedett vagyok, a rövid idő ellenére is jelentős mértékben fejlődtem. A nap bármely szakaszában fordulhattam bizalommal hozzá. Valamint a legpozitívabb volt számomra, hogy rendkívül figyelt az igényeimre.

Szandra 8 hónapja

Kriszti nagyon segítőkész, jó módszerekkel oktat és a közös órák mindig jó hangulatban telnek.
A tanuláshoz kapott segédanyagok változatosak, a szókincs fejlesztésben hasznosak. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak is, akik az üzleti angol tudásukat szeretnék fejleszteni.

Dóri 8 hónapja

Kriszti nagyon precíz és hatékony, egyszerű vele a kommunikáció, és mindig szem előtt tartja a kitűzött célt.

Éva Takács 8 hónapja

Krsztina igazán felkészült rugalmas oktató. Külön hálás vagyok neki azért, hogy rendkívül gyors az ügyintézés nála. Nagy hangsúlyt fektet mind az idegennyelvű kommunikációra és a nyelvtanra egyeránt. Rövid idő alatt lehet fejlődeni nála. Bárkinek szeretettel ajánlom! :-)

Anita 11 hónapja

Kriszti nagyon felkèszült ès segìtőkèsz! Az èlet ùgy hozta hogy gyorsan fel kellett zàrkozzak az amerikai csapatba, amelyhez Kriszti nagyban hozzàjàrult! Azòta egyre nagyobb önbizalommal àllok a napi call-ok elè. Nemcsak az angol szakmai tudàsom bővült, hanem az èlet sokszìnű tèmàiròl is elkezdtünk beszèlgetni, amely egy nagyszerű ùt kezdete egy felsőfokù àltalànos nyelvtudàs felè. Csak ajànlani tudom! :)

Kriszti 11 hónapja

szívesen ajánlom bárkinek. üzleti nyelv oktatása jól vegyítve a hétköznapival, így élvezhetőbbek a témák. könnyed, jó hangulatú órák, segítőkészség, "végtelen" türelem :)

Andrea 11 hónapja

Krisztivel tanulni nagyon jó választás:-) Tetszik, hogy az órákon nem csak a nyelvtan hanem a mindennapi életben előforduló életszituációkhoz kapcsolódó témák feldolgozása által jól használható nyelvtudást kapok. Kriszti felkészülten és következetesen tanít, óráink jó hangulatban, könnyedén telnek. Krisztit és az általa képviselt minőséget szívből ajánlom mindenkinek :-)

K.Ivett körülbelül 1 éve

Angol és német B2 nyelvvizsgát tettem Kriszta segítségével! Imádtam! Precíz, nagyon felkészült, humoros! Több más tanárt is kipróbáltam előtte, de csak Krisztat tudom ajánlani, ha hatékonyan akarsz tanulni!

Lipőkné Bagaméri Nikoletta körülbelül 1 éve

Angol B2 ECL vizsgára készültem Krisztivel. Nagyon rugalmas volt az órák időpontját illetően, hiszen én munka mellett tanultam az angolt. Nagyon felkészült, precíz, segítőkész, közvetlen tanár. Csak ajánlani tudom Krisztit!

Végső Gréta körülbelül 1 éve

Német ÖSD középszintű nyelvvizsgám nehezen sikerült volna Kriszti nélkül! 😊Kedves figyelmes segítőkész kiváló tanár! Csak jókat tudok írni róla! Ha szeretnél jó nyelvtudást szerezni Krisztit ajánlom! 😊

Adél Bodrogi körülbelül 1 éve

Nagyon szeretek Krisztával tanulni. Lelkiismeretesen végzi a munkáját. Preciz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Petra körülbelül 1 éve

B2 típusú nyelvvizsgára készültem Krisztivel. Kiválasztottuk a nekem legjobban tetsző nyelvvizsgát és nagyon hatékonyan felkészített. Kriszti szigorú tanár, mindig felkészült, de nagyon jó hangulatúak voltak az óráink, sokat nevettünk. Szívből ajánlom mindenkinek!

EdinaNagy több, mint 2 éve

Középfokú üzleti angol nyelvvizsgára készültem Krisztával, nagyon hatékonyan választotta ki az anyagokat, mindig alaposan felkészült, megbízható. Tudom ajánlani mindenkinek, jól éreztem magam az órákon! köszönöm még egyszer, nagyon hálás vagyok

Enikőkek több, mint 2 éve

Néhány hete tanulom Krisztivel az angolt újrakezdőként, de már most sokat fejlődtem. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, az órák mindig jó hangulatban telnek, érzem, hogy egyre közelebb kerülök a célomhoz.Bátran ajánlom mindenkinek, türelmes, mindig válaszol a kérdéseimre!

Kincső több, mint 2 éve

Alapos, kedves, pontos, mindig felkészült, türelmes, nagyon jó német nyelvtanárnő. Jó felkészülést nyújtott C1-es nyelvvizsgámra.Bátram ajánlom mindenkinek.

OsNóra több, mint 2 éve

Kiszámítható, pontos, alaposan felkészült, hozzáértő: nagyon köszönöm még egyszer a segítséget a C1 német nyelvvizsgámhoz, élmény volt vele tanulni, csak ajánlani tudom

Peti több, mint 2 éve

Nagyon sokféle tananyag közül választhattam, az én igényeimnek megfelelően. Nagyon élveztem a munkát Krisztivel, könnyedén, szórakoztatóan tanultam vele.

Zsanett több, mint 2 éve

Krisztit csak ajánlani tudom mindenkinek, engem angol nyelvvizsgára készített fel, a húgomat pedig németre. Türelmes, használható nyelvtudást ad, szigorú, következetes, jó vele tanulni

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu