Inaktív oktató

* AO Perczel Krisztina 

 Üzenet küldése
* AO Perczel Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretnél nyelvvizsgát tenni, vagy állásinterjúra kell menned hamarosan? Ha szeretnél gyorsan, és hatékonyan tanulni, Téged is szeretettel várlak skype-os óráimon. Felkészítést vállalok alap-, közép-, és felsőfokú nyelvvizsgára, gazdasági, logisztikai, idegenforgalmi és jogi anyaggal bővített szakmai nyelvvizsgára, érettségire,illetve állásinterjúra is. Nagyon fontosnak tartom a beszédközpontú órákat, hogy később a tanítványaim bármilyen élethelyzetbe is kerülnek, bátran meg merjenek szólalni angolul. Várom azok jelentkezését, akik szeretnének jó hangulatban folyékonyan megtanulni angolul, és mindezt akár otthonról teszik, a monitor előtt ülve:) Szombatonként intenzív nyelvvizsga tréninget is tartok, illetve lehetőséged van csevegőcsoportba is csatlakozni rendkívül kedvezményes áron! Az egri Eszterházy Károly főiskolán diplomáztam anglisztika szakon, ahol európai uniós szaknyelvre specializálódtam. 2008-ban elnyertem a Magyar Köztársasági díjat kiváló tanulmányi eredményeimért, majd 2009-ben második helyezést értem el a Tudományos Diákköri Konferencián fordítástudomány előadásommal. Az elmúlt években főállásban külkereskedelmi értékesítőként és tolmácsként dolgoztam, így a gazdasági, jogi és logisztikai szaknyelvben is nagy tapasztalatot szereztem.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

* AO Perczel Krisztina hozzászólásai

Új hozzászólás

Kovács Ádám több, mint 2 éve

Nagyon szeretem Krisztivel az órákat :) mindig nagyon gyorsan eltelik :) és csak úgy pumpálja bele az emberbe az angolt :P tök sokat fejlődtem amióta elkezdtük. most volt a 9. órám, és bátran ajánlom mindenkinek :)

Nori több, mint 4 éve

Szia Krisztina!
Ma reggel kuldtem neked ezen a platformon egy emailt angol oktatassal kapcsolatban. Erdeklodnek, hogy lenne-e meg szabad kapacitasod?
Udv,
Nori

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu