Gyöngyi Fazekas 

 Üzenet küldése
Gyöngyi Fazekas

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Cambridge-i CELTA pedagógia bizonyítvánnyal, illetve angol nyelv és pszichológia szakos diplomával várom felnőttek jelentkezését. Éltem és dolgoztam Angliában, Kanadában töltöttem egy rövid időt, Magyarországon pedig több évet dolgoztam multinacionális cégeknél. Pre-intermediate, Intermediate és Upper-intermediate szinten álló felnőttek tudnak jelentkezni hozzám. Az órák legfőképp ANGOL NYELVEN zajlanak és 55 percesek. -A téged érdeklő témákat felhasználva kommunikálunk és nyelvtant, szókincsfejlesztést, kiejtést finomítunk az órákon. -GYORSAN ÉS HATÉKONYAN HALADUNK! - Teljes mértékben ÉLETSZERŰ dialógusokra, beszélgetésekre lehet készülni, a fő célom, hogy legyen ÖNBIZALMAD beszélni, beszélgetni. Olyan diákokat vállalok elsősorban akik rendszeresen tudnak járni (min. heti kétszer) és vannak céljaik. Ha döntöttél és belevágnál, várlak szeretettel az óráimon 2019-ben. Sok-sok beszélgetés, jókedv és sok gyakorlás vár rád! Várlak szeretettel: Gyöngyi

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu