Renate Albrecht-Bagossy 

 Üzenet küldése
Renate Albrecht-Bagossy

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Német anyanyelvű tanárt keresel? Jó helyen jársz! Egyénre szabott, beszédközpontú német nyelvoktatást vállalok a délelőtti és kora délutáni órákban, segítek önéletrajzot és motivációs levelet készíteni, felkészítelek a bemutatkozó beszélgetésre. Az oktatás skype-on zajlik. Édesanyám német, édesapám magyar, kétnyelvűen nőttem fel, akcentus nélkül beszélem minkét nyelvet. Felváltva éltem minkét országban, itthon mindkét nyelvet aktívan használjuk, a gyermekeimet kétnyelvűen nevelem. Egyetemi tanulmányaimat Németországban, Írországban és Spanyolországban végeztem, sok éve foglalkozom német és angol nyelvoktatással, angol nyelviskolában gyerekeket (4-13 év), skype-on felnőtteket oktatok. Az oktatás mellett fordítással, könyvek anyanyelvi lektorálásával és tolmácsolással is foglalkozom. Rugalmas időbeosztással tanítok, elsősorban a délelőtti órákban tudok új diákokat vállalni. Az órákat előző nap 18 óráig lehet lemondani. Szeretnél magabiztosan, gördülékenyebben németül beszélni? Állásinterjúra készülsz, német cégnél szeretnél elhelyezkedni? Külföldön, német nyelvterületen szeretnél dolgozni, ezért fejlesztenéd aktív nyelvtudásodat? Már külföldön élsz, de a munkavállaláshoz nem elég a jelenlegi nyelvtudásod? Esetleg tanár vagy, de az iskolai keretek között nem tudod kihasználni magas szintű nyelvtudásodat és szeretnéd egy anyanyelvi némettel gyakorolni a nyelvet? Örömmel segítek! Ha lejjebb görgetsz, azt is elolvashatod, hogy mit írtak rólam a diákjaim. Ár: 18 Euro/50 perc. Amennyiben kérdésed van, keress bátran! Természetesen számlaképes vagyok. Vállalt szintek: kezdő, középhaladó, haladó. AZ ISKOLAI NYÁRI SZÜNETBEN AZ ÓRÁK NEM LESZNEK MINDEN HÉTEN MEGTARTVA! :-)

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv

Egyéb nyelv:  német orvosi szaknyelv, német gazdasági szaknyelv, önéletrajz fordítás - lektorálás

Állásinterjú felkészítés tantárgy


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Renate Albrecht-Bagossy hozzászólásai

Új hozzászólás

Bernadett 😊 18 napja

A tolmácsvizsgámra készülve kerestem anyanyelvi tanárt. Reni sokat segített nekem abban, hogy elérjem a céljaimat. Nagyon rugalmas és segítőkész volt. Sikerült elmélyítenem a szókincsemet különböző témakörökben. Ha kérdésem akadt, azokat mindig megbeszéltük. Köszönöm a segítséget! :)

Berényi Attila 😊 26 napja

Állásinterjúra készültem, pár órát vettem. Nagyon meg voltam elégedve, végigvettünk minden lehetőséget. Jó volt anyanyelvűvel beszélni, mert az interjún is igazi németekkel kellett találkoznom.

Horváth Bence 😊 körülbelül 1 hónapja

Reni egy profi, anyanyelvű tanár, az aktuális beszélt német nyelvet szerettem volna megtanulni, így a legjobb helyre kerültem! Személyre szabott, pörgős és főleg nagyon hatékony óráink vannak. Egy szászországi kisvárosban élek, és szinte hétről hétre érzem ahogyan gyarapszik a tudásom, hiszen napi szinten használom a nyelvet. Anno az iskolában 4 évig tanultam németet, de rengeteget felejtettem. Renivel gyorsan felelevenítettük a régi tudást, most már elmondhatom, hogy folyamatosan beszélek németül. Ajánlom mindenkinek!

Csenge 😊 5 hónapja

Németországban élek, pár hónapig tanultam Renivel utána sikerült elhelyezkednem a szakmámban. Az órák anyagát rendkívül rugalmasan alakítja, nem egyszer történt, hogy valami sürgős konkrét dologra volt szükségem (fogorvoshoz kellett mennem stb.), akkor azokat a szavakat, helyzeteket, szituációkat gyakoroltuk. A tapasztalatok alapján csak ajánlani tudom mindenkinek!

Herczeg Gábor 😊 6 hónapja

Német nyelvű állásinterjúra készültem, ezért kerestem tanárt, aki gyorsan és hatékonyan felkészít. Jól döntöttem, hogy Renit választottam! Egyrészt mert anyanyelvű tanár, rengeteg olyan dolog hangzott el az órákon, ami a magyar iskolai oktatás keretében sohasem kerül szóba. Másrészt, mert a szokásos állásinterjús kérdéseken kívül munkám szakmai részére is gondos figyelmet fordított! A rendkívül rugalmas időbeosztás is tetszett, így nem kellett izgulnom, hogy belefér-e a napirendembe a német vagy sem. Nagyon köszönöm a felkészítést! További sok sikert és diákot kívánok!

Király Imre 😊 6 hónapja

Világéletemben angolt tanultam... A német sokkal nehezebb nyelv (szerintem) de Renivel nagyon meg vagyok elégedve, ugyanis egyedi módszereivel segít megérteni a nyelvtanulás logikáját. Szerencsére a német logikus nyelv, de sok energiát igényel az elsajátítása. Az intenzív, de élvezetes órák tartalmasak, az óra után is emlékszem mindenre ami elhangzott, könnyen ismétlek illetve készülök a következő órára. Csak ajánlani tudom minden németül tanuló társamnak!

Kovács-Havas Annamária 😊 6 hónapja

Ha alapos és türelmes tanárt keresel, akkor válaszd Renit. 4 hónapja tanulunk együtt és az órák hatékonysága megdöbbentően jó! Németországban élek és a mindennapi életben (vásárlás, gyerekek iskolája, munkahely) is érzem, hogy már rengeteget tanultam! Kár, hogy nem találtam rá hamarabb, akkor még sokkal előrébb tartanék... Érthetően magyaráz, az órák érdekesek és pörgősek. Ajánlom mindenkinek!

Fülöp Martina 😊 6 hónapja

Ausztriában élek és dolgozok, de csak alap szinten beszélem a nyelvet. A szakmai előrelepéshez viszont nyelvtudás szükséges. Anyanyelvi tanárt szerettem volna mindenképpen! Renivel 3 hónapja tanulok, az órák pörgősek és élvezetesek. A tananyag változatos és érdekes. Szerintem nagyon jó szakember, rengeteg érdekességet tudtam meg, amit a tipikus nyelvkönyvekben egyébként nem talál meg az ember. Szívből ajánlom mindenkinek, aki az “igazi” beszélt németet szeretné megtanulni.

Kissné Palkovics Júlia 😊 körülbelül 1 éve

Mindenkinek csak ajánlani tudom Renit! Egy német nyelvű állásinterjúra szerettem volna alaposan felkészülni, ezért kerestem egy anyanyelvű tanárt. Az állásinterjú sikerült, nagyon köszönöm a segítséget! Nagyjából 3 héten keresztül „találkoztunk” skype-on heti 2-3x. A tipikus állásinterjús kérdéseken kívül átrágtuk magunkat a mindennapos munkám szakmai témáin is. Kedves, türelmes és jó humorú tanár, mindig felhívja a figyelmet a tipikus német kifejezésekre, dolgokra! Főleg az olyanoknak örültem különösen, amelyeket nyelvkönyvekben hiába keres az ember… Ha valaki szeretné felfrissíteni némettudását, Renit válassza!

Melinda Didek körülbelül 1 éve

Kedves SkypeSulisok! Nagy szeretettel ajánlom Renit, akivel hatékony, pörgős, aktív beszédcentrikus órákat vehettem az elmúlt hetekben. Egy szakmai kiállításon veszek részt hamarosan Németországban, és mivel leginkább írásban használom a németet, szükségem volt a beszédkészségem aktiválására. Sosem vettem korábban Skype-os órákat, kicsit tartottam is tőlük, de sokkal hatékonyabbnak bizonyultak, mint a hagyományos nyelviskolai órák. Reni rugalmas volt, segítőkész, és még egészen szakmai témában is tudott koncentráltan kérdezni, hogy beszéltessen. Maximálisan kitöltöttük az órákat, és pontosan abban segített, amire szükségem volt. A jövőben, amikor ismét németet szeretnék tanulni, egészen biztosan Renit fogom megkeresni, megint. :) Ezúton is köszönöm, nagyon pozitív élmény volt!

Szilvia Kovács körülbelül 1 éve

Azért kerestem fel Renit, mert szerettem volna a német tanulásban a kommunikációra fektetni a hangsúlyt. Mivel német nyelvterületen élek, fontosnak tartottam, hogy német anyanyelvű tanárt találjak. Reni az órák szerkeztetét teljes mértékben az egyéni igényeimhez és nyelvtudási szintemhez igazította. Sokat fejlődtem az elmúlt időszakban, bátrabban szólalok meg németül, és nem félek attól, hogy nem fogom megérteni, amit mondanak nekem, hiszen az órákon is a beszélt német nyelvet hallom. Mindenkinek azt tanácsolom, ha egy dinamikus, türelmes és magasan képzett tanárral szeretne tanulni, akkor Renit válassza. ☺

Dora Adler körülbelül 1 éve

Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólókhoz. Mindenkinek ajánlom Renátát, nagyon kellemes személyiség, óriási előny, hogy német az anyanyelve, az órái teljes mértékben beszéd-központúak. Számomra nagyon fontos a tanulásban, hogy sokat beszélhessek, ne a szokásos, iskolai, merev (nyelvtan-alapú) tanrend szerint haladjunk. A másik alapvető dolog, hogy én a munkámból kifolyólag csak rugalmas időbeosztásban tudok tanulni. Szerencsére Renátában mindkét dologban „partnerre leltem”.

Joli Vincze több, mint 3 éve

Sziasztok! Pár hónapja tanulok Renátával és az első órától kezdve fejlődik a német tudásom! Egyre magabiztosabb vagyok, már volt, hogy igazi "vitába" is keveredtem német anyanyelvűvel, és egész jól jöttem ki belőle. :-) Egyre választékosabban fejezem ki magam, már nem sok hiányzik a felsőfokú nyelvvizsgához. Renáta egy vidám, pörgős személyiség, az órák alatt szinte "feltöltődöm", a jelenlegi élethelyzetemben erre nagyon nagy szükségem van. Az órák soha sem unalmasak, a témák és feladatok változatosak. Ajánlom mindenkinek aki nyelvtanulásra adja a fejét.

Nagy Tímea több, mint 3 éve

Középfokú nyelvvizsga előtt kerestem meg Renátát, 2 hónap alatt heti 3 órában sikerült felkészülnöm és nagyon jól sikerült a vizsga!!!! Az iskolában ugyan jó német tanárom volt, de azóta sokat felejtettem. Különösen kiemelném Renáta türelmét és kiejtését (anyanyelvű, de nem valami érthetetlen dialektussal beszél), így nagyon hatékonynak bizonyultak az órák. Érdemes vele tanulni!

Sándor Hack több, mint 3 éve

Sziasztok, svájcban élek, beszédgyakorláshoz kerestem tanárt, mert még nem nagyon beszélgetek itt a helyiekkel. Renáta mindig jókedvű, hihetetlen nagy lelkesedéssel tanít, rengeteget tanultam tőle az elmúlt 4 hétben. Az órák beszédközpontúak, én nem nagyon szeretem a nyelvtant, de abból, hogy kijavítja amit rosszul mondok, egy idő után minden szabályt észrevétlenül megtanulok és ez sokkal emészthetőbb, minta az iskolai német-nyelvtan-magolás annó az iskolában. Ajánlom Renátát mindenkinek, aki német anyanyelvű tanárral szeretne tanulni!

Nagy Laura több, mint 3 éve

Sziasztok!

Egy éve
élek Németországban, Renátával azért szeretek tanulni, mert napi szinten érzékelem a gyakorlatban is, hogy nagyon hasznosak órái, a munkahelyi beszélgetések során szinte ösztönösen alkalmazom a nála tanultakat. Az órák teljesen beszédközpontúak, az "igazi", jelenleg is beszélt, német nyelvet tanulom. Sok iskolai német órán berögzült hibát sikerült kijavítanom. Ajánlom mindenkinek!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu