Renate Albrecht-Bagossy 

 Üzenet küldése
Renate Albrecht-Bagossy

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Német anyanyelvű tanárt keresel? Jó helyen jársz! Egyénre szabott, beszédközpontú német nyelvoktatást vállalok a délelőtti és kora délutáni órákban, segítek önéletrajzot és motivációs levelet készíteni, felkészítelek a bemutatkozó beszélgetésre. Édesanyám német, édesapám magyar, kétnyelvűen nőttem fel, akcentus nélkül beszélem minkét nyelvet. Felváltva éltem minkét országban, itthon mindkét nyelvet aktívan használjuk, a gyermekeimet kétnyelvűen nevelem. Egyetemi tanulmányaimat Németországban, Írországban és Spanyolországban végeztem, sok éve foglalkozom német és angol nyelvoktatással, angol nyelviskolában gyerekeket (4-13 év), skype-on felnőtteket oktatok. Az oktatás mellett fordítással, könyvek anyanyelvi lektorálásával és tolmácsolással is foglalkozom. Rugalmas időbeosztással tanítok, elsősorban a délelőtti órákban tudok új diákokat vállalni. Ár: 15 Euro/50 perc. Amennyiben kérdésed van, keress bátran! Természetesen számlaképes vagyok. Vállalt szintek: középhaladó, haladó.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv

Egyéb nyelv:  német orvosi szaknyelv, német gazdasági szaknyelv, önéletrajz fordítás - lektorálás

Állásinterjú felkészítés tantárgy


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu