Renate Albrecht-Bagossy 

 Üzenet küldése
Renate Albrecht-Bagossy

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Német anyanyelvű tanárt keresel? Jó helyen jársz! Egyénre szabott, beszédközpontú német nyelvoktatást vállalok a délelőtti és kora délutáni órákban, segítek önéletrajzot és motivációs levelet készíteni, felkészítelek a bemutatkozó beszélgetésre. Édesanyám német, édesapám magyar, kétnyelvűen nőttem fel, akcentus nélkül beszélem minkét nyelvet. Felváltva éltem minkét országban, itthon mindkét nyelvet aktívan használjuk, a gyermekeimet kétnyelvűen nevelem. Egyetemi tanulmányaimat Németországban, Írországban és Spanyolországban végeztem, sok éve foglalkozom német és angol nyelvoktatással, angol nyelviskolában gyerekeket (4-13 év), skype-on felnőtteket oktatok. Az oktatás mellett fordítással, könyvek anyanyelvi lektorálásával és tolmácsolással is foglalkozom. Rugalmas időbeosztással tanítok, elsősorban a délelőtti órákban tudok új diákokat vállalni. Szeretnél magabiztosan, gördülékenyebben németül beszélni? Állásinterjúra készülsz, német cégnél szeretnél elhelyezkedni? Külföldön, német nyelvterületen szeretnél dolgozni, ezért fejlesztenéd aktív nyelvtudásodat? Már külföldön élsz, de a munkavállaláshoz nem elég a jelenlegi nyelvtudásod? Esetleg tanár vagy, de az iskolai keretek között nem tudod kihasználni magas szintű nyelvtudásodat és szeretnéd egy anyanyelvi némettel gyakorolni a nyelvet? Örömmel segítek! Ha lejjebb görgetsz, azt is elolvashatod, hogy mit írtak rólam a diákjaim. Ár: 17 Euro/50 perc, Illetve 5500 Ft/ 50 perc. Amennyiben kérdésed van, keress bátran! Természetesen számlaképes vagyok. Vállalt szintek: kezdő, középhaladó, haladó.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv

Egyéb nyelv:  német orvosi szaknyelv, német gazdasági szaknyelv, önéletrajz fordítás - lektorálás


Vállal kezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Renate Albrecht-Bagossy hozzászólásai

Új hozzászólás

Kissné Palkovics Júlia 😊 5 hónapja

Mindenkinek csak ajánlani tudom Renit! Egy német nyelvű állásinterjúra szerettem volna alaposan felkészülni, ezért kerestem egy anyanyelvű tanárt. Az állásinterjú sikerült, nagyon köszönöm a segítséget! Nagyjából 3 héten keresztül „találkoztunk” skype-on heti 2-3x. A tipikus állásinterjús kérdéseken kívül átrágtuk magunkat a mindennapos munkám szakmai témáin is. Kedves, türelmes és jó humorú tanár, mindig felhívja a figyelmet a tipikus német kifejezésekre, dolgokra! Főleg az olyanoknak örültem különösen, amelyeket nyelvkönyvekben hiába keres az ember… Ha valaki szeretné felfrissíteni némettudását, Renit válassza!

Melinda Didek körülbelül 1 éve

Kedves SkypeSulisok! Nagy szeretettel ajánlom Renit, akivel hatékony, pörgős, aktív beszédcentrikus órákat vehettem az elmúlt hetekben. Egy szakmai kiállításon veszek részt hamarosan Németországban, és mivel leginkább írásban használom a németet, szükségem volt a beszédkészségem aktiválására. Sosem vettem korábban Skype-os órákat, kicsit tartottam is tőlük, de sokkal hatékonyabbnak bizonyultak, mint a hagyományos nyelviskolai órák. Reni rugalmas volt, segítőkész, és még egészen szakmai témában is tudott koncentráltan kérdezni, hogy beszéltessen. Maximálisan kitöltöttük az órákat, és pontosan abban segített, amire szükségem volt. A jövőben, amikor ismét németet szeretnék tanulni, egészen biztosan Renit fogom megkeresni, megint. :) Ezúton is köszönöm, nagyon pozitív élmény volt!

Szilvia Kovács körülbelül 1 éve

Azért kerestem fel Renit, mert szerettem volna a német tanulásban a kommunikációra fektetni a hangsúlyt. Mivel német nyelvterületen élek, fontosnak tartottam, hogy német anyanyelvű tanárt találjak. Reni az órák szerkeztetét teljes mértékben az egyéni igényeimhez és nyelvtudási szintemhez igazította. Sokat fejlődtem az elmúlt időszakban, bátrabban szólalok meg németül, és nem félek attól, hogy nem fogom megérteni, amit mondanak nekem, hiszen az órákon is a beszélt német nyelvet hallom. Mindenkinek azt tanácsolom, ha egy dinamikus, türelmes és magasan képzett tanárral szeretne tanulni, akkor Renit válassza. ☺

Dora Adler körülbelül 1 éve

Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólókhoz. Mindenkinek ajánlom Renátát, nagyon kellemes személyiség, óriási előny, hogy német az anyanyelve, az órái teljes mértékben beszéd-központúak. Számomra nagyon fontos a tanulásban, hogy sokat beszélhessek, ne a szokásos, iskolai, merev (nyelvtan-alapú) tanrend szerint haladjunk. A másik alapvető dolog, hogy én a munkámból kifolyólag csak rugalmas időbeosztásban tudok tanulni. Szerencsére Renátában mindkét dologban „partnerre leltem”.

Joli Vincze több, mint 2 éve

Sziasztok! Pár hónapja tanulok Renátával és az első órától kezdve fejlődik a német tudásom! Egyre magabiztosabb vagyok, már volt, hogy igazi "vitába" is keveredtem német anyanyelvűvel, és egész jól jöttem ki belőle. :-) Egyre választékosabban fejezem ki magam, már nem sok hiányzik a felsőfokú nyelvvizsgához. Renáta egy vidám, pörgős személyiség, az órák alatt szinte "feltöltődöm", a jelenlegi élethelyzetemben erre nagyon nagy szükségem van. Az órák soha sem unalmasak, a témák és feladatok változatosak. Ajánlom mindenkinek aki nyelvtanulásra adja a fejét.

Nagy Tímea több, mint 2 éve

Középfokú nyelvvizsga előtt kerestem meg Renátát, 2 hónap alatt heti 3 órában sikerült felkészülnöm és nagyon jól sikerült a vizsga!!!! Az iskolában ugyan jó német tanárom volt, de azóta sokat felejtettem. Különösen kiemelném Renáta türelmét és kiejtését (anyanyelvű, de nem valami érthetetlen dialektussal beszél), így nagyon hatékonynak bizonyultak az órák. Érdemes vele tanulni!

Sándor Hack több, mint 2 éve

Sziasztok, svájcban élek, beszédgyakorláshoz kerestem tanárt, mert még nem nagyon beszélgetek itt a helyiekkel. Renáta mindig jókedvű, hihetetlen nagy lelkesedéssel tanít, rengeteget tanultam tőle az elmúlt 4 hétben. Az órák beszédközpontúak, én nem nagyon szeretem a nyelvtant, de abból, hogy kijavítja amit rosszul mondok, egy idő után minden szabályt észrevétlenül megtanulok és ez sokkal emészthetőbb, minta az iskolai német-nyelvtan-magolás annó az iskolában. Ajánlom Renátát mindenkinek, aki német anyanyelvű tanárral szeretne tanulni!

Nagy Laura több, mint 2 éve

Sziasztok!

Egy éve
élek Németországban, Renátával azért szeretek tanulni, mert napi szinten érzékelem a gyakorlatban is, hogy nagyon hasznosak órái, a munkahelyi beszélgetések során szinte ösztönösen alkalmazom a nála tanultakat. Az órák teljesen beszédközpontúak, az "igazi", jelenleg is beszélt, német nyelvet tanulom. Sok iskolai német órán berögzült hibát sikerült kijavítanom. Ajánlom mindenkinek!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu